Nettlesere for synshemmede

Mens flertallet av arbeidet Nettleseren din tillater skjer bak kulissene, kan en synshemning som gjør det vanskelig å umulig å åpne og bruke en nettleser betydelig begrense Internett-tilgang. Nettlesere for synshemmede - enten i form av en spesialdesignet nettleser eller en mainstream nettleser med rekonfigureres innstillinger - kan sette makt av Internett tilbake i hendene og gjenopprette uavhengighet.

alternativer

Nivået av synshemning kan diktere hvordan du får tilgang til og bruker Internett. Når du kobler til en enhet som kalles en skjermleser kan "fortelle" deg hva som er på en webside, gjør "få det" din eneste virkelige utfordringen. Mainstream nettlesere som Internet Explorer og Firefox har innebygde støttealternativer for mild til moderat synshemning. Hvis synshemning er alvorlig eller fullført, tredjeparts programvare presentere et annet alternativ.

Mainstream Nettleser Modifikasjoner

Internet Explorer 9 og Firefox 8.0.1 - de nyeste versjonene av disse nettleserne som av datoen for offentliggjøring - lar deg endre skrifttype, størrelse og farge, samt øke størrelsen på en hel webside for å gjøre det lettere å lese. Åpne "Verktøy" -kategorien på Internet Explorer og velg "Alternativer for Internett", det siste valget i Internett-verktøy popup-vinduet. Utseende alternativer er tilgjengelige på siden Generelt. I Firefox velger du "Valg" og foreta justeringer fra innholdssiden i Alternativer-vinduet. Hvis synshemning gjør en mus vanskelig å bruke, både nettlesere gir også et alternativ som lar deg navigere ved bruk av tastaturet i stedet for musen.

Tredjeparts Add-ons

Nettleser forbedringer eller utvidelser gi flere alternativer hvis synshemning er mer alvorlig. Web Accessibility Toolbar for Internet Explorer og Brann Vox for Firefox er to eksempler. Web Accessibility Toolbar inneholder 15 individuelle alternativer som sammen fungerer for å identifisere Web-side komponenter, gir deg en rekke måter du kan konfigurere og vise et nettsted, og gjøre bruk av en tredjepartsprogram som en skjermleser enklere. Brann Vox er en "snakker" nettleser utvidelse som fungerer omtrent som en skjermleser. Selv om du bare kan bruke Brann Vox i samarbeid med nettleseren Firefox, det fungerer med alle operativsystem.

spesialitet Browser

Et siste alternativ er å erstatte en ordinær nettleser med en spesielt designet for å imøtekomme svaksynte. Et eksempel er gratis og open-source "snakker" browser kalt Webbie. Webbie kjører bruke en del av Internet Explorer kalt Microsoft WebBrowser Object, så mens du ikke samhandler med Internet Explorer brukergrensesnitt, må du installere Internet Explorer for å operere Webbie. Denne nettleseren fungerer sammen med skjermleser programvare, konvertere HTML til vanlig tekst, slik at skjermleser programvare kan behandle og presentere det.