Nettverks Brytere Forklart

I hovedsak er en nettverkssvitsj en forbedring over nettverket repeater eller hub. Mens begge enhetene er vant til datamaskiner i nettverket, en bryter styrer også trafikken som flyter gjennom den. Network switch teknologien kan bli funnet i kjernen av mange nettverksenheter i bruk i dag. Ethernet-svitsjer er den mest utbredte formen for teknologien.

Historie og Distinction

Den første Ethernet-svitsj i 1989 ble kalt "Etherswitch." På den tiden, Ethernet maskinvare var i utgangspunktet en hub, ruter eller bridge. I motsetning til en hub, kan en bryter avgjøre om å videresende trafikk langs eller ignorere det. Mens en router måtte programmeres til å fungere effektivt, en bryter ikke. Selv om en "smart bro" kunne styre sin trafikk, det støttes kun to tilkoblinger. Ethernet-svitsjer støtte et stort antall forbindelser og håndtere dem alle samtidig.

Hvordan det fungerer

Et nettverk er som et veisystem, og en Ethernet-svitsj ville være som et lyskryss. Derimot, vil en Ethernet-hub være som en vanlig veiskille, der en kollisjon er bundet til å skje. Akkurat som med biler, dette fører til et nettverk forsinkelse for trafikken bak kollisjonen. Siden Ethernet-svitsj aktivt styrer trafikken, det er færre kollisjoner --- hvis noen --- og trafikk holder flytting, både på en raskere hastighet og med færre forsinkelser.

Fordeler vs Huber og Repeatere

Skifte en hub med en bryter kan redusere eller eliminere nettverkstrafikkproblemer samt fremskynde nettverksytelse. Ethernet-svitsjer gradvis "lærer", der trafikken går på nettet og direkte trafikk til den aktuelle tilkoblingen automatisk. En hub bare sender innkommende trafikk til andre aktive forbindelser. Også gjør en Ethernet-svitsj separate kanaler for å sende og motta data, mens en hub bare har en kanal for begge. Når sendes og mottas via samme kanal data, kan de "kolliderer" og føre til forsinkelser. En bryter kan unngå kollisjoner, noe som gjør den forbindelse ikke bare raskere, men også mer pålitelig.

Nytte av full dupleks

I kjernen, styrer trafikken som flyter gjennom det, i motsetning til en hub eller repeater en switch. På toppen av det, kan en bryter også støtte en "full duplex" nettverkskobling. Det betyr at en kanal brukes til å sende data, og en annen kanal blir brukt til å motta data. En tradisjonell nav bruker bare en kanal, kjent som en "halv dupleks" -kobling, åpner en risiko for at data som sendes kan forårsake en kollisjon med data som mottas. For en bryter, kan den fulldupleks funksjonen alene praktisk talt eliminere muligheten for en "pakke kollisjon", på nettverket.

Misforståelse

I USA, hjemmenettverksenheter som mediedeling bokser, DSL-modemer, hjem rutere og trådløse aksesspunkter inkludere Ethernet-svitsj teknologi. Ethernet-huber er fremdeles tilgjengelig, og til en brøkdel av prisen, men de er ofte overses når kjøperen lærer fordelene med en bryter. Når møtt med en kjøpsbeslutningen, kan lavere pris på en hub ser attraktivt, men en Ethernet-svitsj kan være en større verdi i slutten.

fremskritt

Ethernet-svitsjer har kommet en lang vei siden den første "Etherswitch." Ethernet-svitsjer kan også overvåke webinnhold og oppdage "hacking" inntrenging samt intelligent direkte nettverkstrafikk. De fortsetter å spille en viktig rolle i Virtual Private Networking eller VPN, etablere og administrere sikre LAN-tilkoblinger over Internett. Network bytte teknologi former måten vi lever i informasjonsalderen.