Network Switching Kapasitet

Network brytere administrere datatrafikk i nettverket. Brytere koble datamaskiner, skrivere og servere, slik at de kan kommunisere effektivt: Når en datapakke når en bryter, bryter forover eller filtrerer ut pakken, avhengig av om det er behov for å gå inn i neste delen av nettverket eller ikke. Ved å flytte data effektivt, slår øke nettverkskapasitet.

Typer brytere

Cisco beskriver administrerte svitsjer som "plug and play" - de fungerer rett ut av boksen når du kobler dem til nettverket ditt. Administrerte svitsjer er dyrere og tar mer arbeid å sette opp, men de tilbyr flere alternativer for å kontrollere trafikken. Administrerte svitsjer prioritere høy verdi pakker: Hvis du har en lyd- eller videokonferanser melding reiser langs nettverket, for eksempel, kan en administrert switch gi pakker prioritet slik at anrop ikke blir droppet.

VLAN

En annen fordel til administrerte svitsjer er muligheten til å skape et virtuelt lokalnett, eller VLAN. Opprette et VLAN tillater en bryter for å isolere trafikk som reiser mellom to grupper fra annen trafikk ved hjelp av den samme bryteren. En markedsføringsgruppe kan motta viktig budsjettinformasjon eller tekniske data fra økonomi eller ingeniørfag over et VLAN for eksempel mens bryteren avleder mindre viktige datapakker fra disse gruppene slik markedsføring ikke må forholde seg til det.

Network Size

Brytere kan vokse nettverket. Større nettverk blir overbelastet med datatrafikk; med brytere, legger du kapasiteten ved å dele nettverk inn i segmenter. I stedet for 10 datamaskiner som sender data over samme kabler Ethernet, bruker brytere for å koble sammen to segmenter med fem datamaskiner hver. Hvert segment kan håndtere halvparten av data, noe som reduserer kollisjoner mellom datapakker uten å kutte ut noen kapasitet. Dersom nettverket bruker mer enn 35 prosent av maksimal kapasitet, er det et potensial for mange kollisjoner og andre problemer.

betraktninger

Hvis du legger den første bryteren til nettverket, vil den ha en annen innvirkning på kapasitet enn hvis du legger til et nettverk som har et dusin brytere allerede. Plasserings saker: Hvis du setter en bryter på et punkt der det har å videresende all trafikk den mottar, vil det ikke øke kapasiteten så mye som om det er posisjonert for å filtrere ut mange av pakkene. Nettverk som ikke har kapasitetsproblemer kan se resultatene fall hvis du installerer en bryter, på grunn av etterslep som kreves for å behandle datapakkene.