Nødvendige elementer for Dragon Slayer

Drage Slayer er et høyt nivå søken tilgjengelig for alle spillere i online rollespillet "Runescape", som låser opp evnen til å utøve en Rune platebody. Spillere vurdere drage Slayer som den vanskeligste søken tilgjengelig for free-to-play (F2P) spillere. Til å begynne søken, må spillerne ha en rekke høyt nivå krav og ha minst 33 quest points. Drage Slayer krever spillerne å unngå og bekjempe flere høyt nivå monstre og innebærer en rekke elementer for å fullføre.

søken Detaljer

For å fullføre Dragon Slayer søken, må du drepe den mektige dragen Elvarg på Crandor Island, som krever tre kart stykker for å åpnes. For å finne det første kartet stykke må du taste Melzar labyrint, ligger sør for Crafting Guild. Hvis du vil finne andre kartet stykket må du snakke med Oracle på Ice Mountain. The Oracle områder en gåte, som krever at du kan utføre en rekke oppgaver, som har svaret på det andre kartet stykke plassering. For å få det tredje kartet brikken må du reise til Port Sarim Jail og drepe eller betale Wormbrain 10.000 gull. Etter endt kartet, kan du kjøpe et skip fra Klarense i Port Sarim for 2000 gull, reise til Crandor Island og nederlag Elvarg.

søken Krav

Til å begynne Dragon Slayer søken, må spillerne ha minst 33 quest points. Fordi "Runescape" tilbyr bare 43 quest points for F2P spillere på tidspunktet for offentliggjøring, er drage Slayer generelt de siste søken F2P spillere vil fullføre. Selv om "Runescape" ikke sette spesifikke nivå krav, betyr det krever at du har muligheten til å beseire et nivå 83 monster for å fullføre oppdraget. Vanligvis å beseire et nivå 83 monster, må du ha minst level 40 i alle kampferdigheter. Hvis du bruker tidsavgrenset å angripe Elvarg, må du bruke en armbrøst og bolter fordi det er nødvendig for å utøve en anti-dragon shield når kjemper en drage. Spillere som velger å bruke magi for å bekjempe dragen må ha minst 50 magiske å påføre skade på Elvarg.

element Krav

Drage Slayer krever at du har flere elementer for å fullføre oppdraget. Hvis du vil finne andre kartet stykket må du ha en ubrent Bowl, veiviseren Mind Bomb, kreps Cage eller Lobster Pot og et stykke silke. For å finne det tredje kartet stykket må du ha en lov og på Air Rune eller 10.000 mynter hvis du ikke har 33 Magic. For å kjøpe båten må du ha 2000 mynter, tre faste planker, 90 stål spiker og en hammer. Å kjempe Elvarg, må du ha en anti-drage Shield - hentet fra Duke Horacio eller Grand Exchange - en enhånds våpen og høy-healing mat, for eksempel sverdfisk.

Anbefalte elementer og ferdigheter

I tillegg til de nødvendige elementene, kan flere anbefalte elementer og ferdigheter hjelpe til å fullføre oppdraget. Å ha 33 Magic for den telekinetiske Grab spell reduserer kostnadene for å få det tredje kartet stykke. Nivå 43 Bønn er anbefalt for beskytte mot melee bønn hvis du planlegger å melee Elvarg. Super Attack, kan Defence og Styrke Potions hjelpe til å drepe Elvarg og beskytte deg fra å ta betydelige skader. En Anti-Fire Potion vil redusere skadene som Elvarg er dragon påfører.