NT Password Recovery Tools

NT Password Recovery Tools


Hvis du eller en klient har mistet et passord til en Windows NT-systemet, kan du gjenopprette eller bare tilbakestille passordet ved hjelp av en passordgjenoppretting programmet. Disse programmene krever vanligvis en avgift for å bruke, men noen vil komme med shareware-versjoner (gratis prøveversjon nedlasting), slik at brukerne kan teste programmet før de kjøper den.

Offline NT Password og Registerredigering

Dette programmet er kompatibelt med Windows NT, 2000, XP, Vista og 7, og det vil tilbakestille passordet til lokale brukere selv om brukeren ikke kan huske den gamle. Systemet fungerer via en boot disk, som må settes inn i diskett eller CD-ROM-stasjonen. Disken skanner deretter gjennom datamaskinen, finner regnskapet og tilbyr å gjenopprette deaktiverte kontoer. Det kan også låse opp kontoer som har blitt låst ute på grunn av inaktivitet eller for mange prøver. Den Offline NT Password og Registerredigering programmet kommer også med et register editor, som kan brukes til å redigere andre elementer som ligger i datamaskinens register. Dette verktøyet er gratis å bruke.

NT Password 4.0

Dette programmet er kompatibelt med Windows NT 4.x, 2000 og XP, og det krever en avgift for å bruke. NT Password søker gjennom sikkerhetssystemet Windows for å finne og gjenopprette tapte passord, inkludert ren tekst passord. Det vil også analysere passord-hasher, som er beslektet med et fingeravtrykk. Hasher kan brukes til å avgjøre hvorvidt et passord er riktig, men vil ikke få selve passordet, bare deler av den. Eventuelle passord som er raskt gjenvunnet bør vurderes ubeskyttet. Systemadministratorer er målgruppen for dette programmet.

Proactive System Password Recovery

Proactive System Password Recovery tillater administratorer å finne og gjenopprette passord som er svært kryptert og kan ikke være lett gjenopprettes. Programmet vil finne et første passord og deretter bruke varianter av at passordet for å prøve og bryte seg inn i relaterte kontoer. Proactive System Password Recovery kan kjapt gjenopprette mange passord, inkludert de fra brukere som allerede er logget inn i systemet, eller som er på visse nettverk. Det fungerer for Windows 95, 98, 2000, ME, NT4, XP og 7. Systemet vil også få opp passord hash-koder, poster, CD-nøkler og produkt-ID, og ​​det vil gi administratorer full kontroll over personens passord og programvare programmer. Det er en avgift for å bruke dette programmet, men det er en gratis prøveversjon nedlasting.