Nuke 5.1 Morphing Tutorial

Nuke 5.1 er en video sammensetting og effekter program som tilbys av The Foundry. Nuke 5.1 har vært brukt i mange store filmer og TV-produksjoner. Den har en rekke verktøy og funksjoner som gjør det mulig for brukere å produsere nesten alle video effekt de trenger. En av de mest imponerende effekter du kan produsere ved hjelp av verktøyene i Nuke 5.1 er å forvandle bildet av en person eller et dyr, gir det en helt annen utseende. Du kan også forvandle bildet til en annen person eller dyr. Bruke morphing verktøy i Nuke 5.1 er egentlig ganske enkelt.

Bruksanvisning

1 Last inn opptak som du ønsker å jobbe med på din datamaskin. Lagre alt til samme mappe hvor du kan finne den.

2 Klikk på snarveien på skrivebordet for å starte Nuke 5.1 søknad. Åpne et prosjekt som inneholder et bilde du ønsker å jobbe med.

3 Velg bildet node. Deretter velger du "Transformer" og velg "Gridwarp." Koble til en "Viewer" node og "Sommertid" (destinasjon) og "SCR" (Kilde) inngang til bildet. Den "Gridwarp" egenskaper panel åpnes, og du vil se "Source" og "Destinasjon" overlegg nederst på bildet i visningsvinduet.

4 Gå til "Gridwarp" egenskaper panel og klikk på "Destinasjon Grid" forhåndsinnstillinger. Velg "Skjul".

5 Dra "kilden" gitterpunkter til området du vil morph å skje på. Du kan sette inn flere poeng for å bedre definere området ved å trykke "Legg til" -knappen i "Source" delen av panelet. Siden punktene er Bezier basert, kan du dra dem til å justere kurven av linjene.

6 Klikk "Kopier" under "Source" og "Lim inn" under "Destination". Dra "Destinasjon" punkt til morph bildet. Lagre arbeidet ditt.