Office 2007 kan ikke installeres på Windows 7

Feilsøking en installasjon problem Microsoft Office 2007 på en Windows 7 maskin er enkel. Et vanlig problem er at du kanskje mangler administrative rettigheter på Windows-brukerkontoen. Alternativt kan programmet bli med kompatibilitetsproblemer (Windows 7 ble lansert for flere år etter at Office 2007-pakken). Heldigvis har Windows 7 innebygde funksjoner som gjør det mulig for bakoverkompatibilitet.

Bruksanvisning

Få Administratorrettigheter

1 Sjekk om du har administrative kontorettigheter. Installere programvare på Windows-maskiner krever ofte dette. Klikk "Start" og deretter navigere til "Control Panel". Klikk på "Brukerkontoer" og se på din konto --- er en administrator merket som sådan. Du kan endre din konto til administrator hvis den ikke har denne statusen.

2 Høyreklikk installasjonsprogrammet og klikk "Kjør i kompatibilitetsmodus." Velg en versjon av Windows XP eller Windows Vista. Windows 7 prøver automatisk å kjøre programmet som om det er en eldre versjon av Windows.

3 Kontroller at du har en legitim kopi av Microsoft Office 2007. Falske kopier kan ikke installere programmet. Kontroller installasjonen CD-boksen for en Microsoft forsegling av autentisitet. Hvis du bestilte det på nettet, må selgeren var en autorisert forhandler, eller at du har lastet ned installasjonsfilene fra Microsofts nettsted.