Om dataanimasjon Jobs

Dataanimasjon er brukt i filmer, reklamer og videospill. Folk som velger karriere i dataanimasjon må utvikle en spesialisering i et område som modellering, lys, tekstur, figuranimasjon og andre. Dataanimasjon krever en svært spesifikke ferdigheter som ikke ofte gjelde for andre arbeidsmarkeder, slik at dataanimasjon industri er konkurransedyktig. Hvis du vurderer en karriere i dataanimasjon, må du lære å tenke utenfor boksen for å gjøre arbeidet ditt skiller seg ut blant resten.

Utdannelse

Selv om dataanimasjon vilje krever folk i bransjen til å trekke fra en høyt spesialisert kompetanse, har de ikke nødvendigvis trenger å tilegne seg disse ferdighetene i en høyskole eller universitet. Basement labs er en vanlig måte å bygge dataferdigheter som vil gjelde for områder i arbeidslivet.

Områder i Study

I tillegg til å utvikle en god forståelse av datamaskiner og programvare, folk forberede for yrker i dataanimasjon studiedesign, tegning, animasjon, tekstskriving og handle.

jobb~~POS=TRUNC Steder

Dataanimasjon er bransjespesifikke nok at det er ikke veldig mange steder hvor disse jobbene er tilgjengelige. De aller fleste data animatører bevege til store urbane områder som New York og Los Angeles.

spotty Pålitelighet

Fast arbeid i dataanimasjon er relativt uvanlig. De fleste studioene leie og permittere animatører som prosjekter begynne og slutte.

Å få en jobb

Datamaskin animatører trenger en demo hjul arbeid å begynne å søke jobber. Det er viktig at demo hjul inneholder bare deres beste og mest engasjerende arbeid.

People Skills

Datamaskin animatører jobbe som en del av et team for å bringe sine prosjekter til ferdigstillelse. Det er viktig at de kan arbeide, utvikle og skape med andre.