Om forskjellige typer Application Software

Søknad programvare er det som tillater brukere å lagre informasjon, skape innhold og media, tilgang til informasjon og kommunisere. Fordi de fleste av prosessene i verden nå kjøre på datamaskiner, er det mange typer av programvare for å håndtere alle funksjoner som er nødvendige. Alle programmer har spesifikke krav til maskinvare.

fordeler

Søknad programvare utviklet for sluttbrukeren har gjort livet mye enklere, og fortsetter å endre dynamikken i verden og det økonomiske systemet. Noen programmer er pakket inn i en suite. Eksempler på dette er Microsoft Office, som gir brukerne Word, Excel, PowerPoint og Outlook (eller Entourage for Macintosh-brukere) og Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign, Illustrator og Acrobat).

History of

Tidlig utviklingen i kommersiell programvare ble opprettet for å forenkle eksisterende oppgaver. For eksempel tekstbehandlingsprogrammet erstattes skrive på fysisk papir, regneark ble utviklet for å erstatte faktiske fysiske regnskapsbøker, og databaseprogrammer erstattet harde kopi-arkiveringsprosesser, adressebøker, for eksempel. Senere utvikling av programvare var å fremme databasert verden, inkludert mediespillere, nettlesere og elektroniske publiseringsverktøy.

Egenskaper

Dokumentasjon programvaren tillater brukere å dokumentere sitt arbeid. Eksempler på dette vil være Word og PowerPoint. Media Development programvaren tillater brukere å lage ulike typer medier, inkludert visuell (Photoshop, Flash), lyd (ProTools) og papirkopi (Quark). Data Management programvare gjør det mulig manipulering av data (Filemaker Pro, Excel, Quicken), mens innholdstilgang programvare (iTunes, Real Player) gir brukerne muligheten til å jevnt tilgang til innhold opprettet av andre.

Type

Tekstbehandlingsprogrammet gjør etableringen (sammen med presentasjonen og deling) av ord mye enklere, mens programmer som er laget for Internett (nettlesere og e-programvare) gir muligheten til e informasjon og øyeblikkelig tilgang til produkter og tjenester, mens media skapelse nå forkorter "publikasjon lag" som seig brukere i det siste. I tillegg til de kommersielle programvarepakker (det meste av det som har blitt nevnt), det er shareware (en metode som gjør det mulig for brukere å prøve programvaren før du betaler med ære systemet) og freeware (programvare som designere lage som en hobby).

Faktaene

Der det er en oppramsing av ulike programvarepakker og programmer som er laget for hjemmebrukere, er det en langt større (og mer komplekse) sett av programmer som kjører det meste av verden. Disse inkluderer bedriftsomspennende programvare, testing og simuleringsprogram, business arbeidsflyt programvare, database management software og programmering programvare, blant andre.