Om Vancouver Dating Sites

Om Vancouver Dating Sites


Hvis du er singel og leter etter kjærlighet i Vancouver, er det flere alternativer for deg --- og du trenger ikke engang å forlate dataskjermen. Flere Internett dating-tjenester har Vancouver dekket, herunder spesifikke steder for religiøse singler og for homofile og lesbiske. Hvis du er villig til å møte opp med potensielle partnere utenfor rammen av internett, er det også meetup tjenester, speed dating hendelser og matchmakers tilgjengelig.

Generell

Mest populære Internett dating-tjenester er tilgjengelige i Canada, for eksempel Lavalife, eHarmony, Match.com, Plentyoffish.com, og mer. For de som ønsker en no-strings-attached forhold, har Craigslist et Vancouver bord med mange innlegg for enhver smak. Daters villig til å gå litt ut av deres måte kan også sjekke ut dating oppføringer for Seattle.

Religiøs

Mange dating nettsteder vil tillate deg å spesifisere religiøse preferanser. Den populære jødiske dating tjeneste JDate er tilgjengelig i Canada. Det er mange kristne dating og ekteskap nettsteder, mange av dem med kanadiske kamper, hvorav noen har Vancouver-spesifikke sider. Det samme gjelder for muslimske sosiale nettverk, for eksempel Naseeb.com og SingleMuslim.com.

Gay / Lesbian

De fleste Internett-dating sites har homofile og lesbiske dating-tjenester. Populære homofil dating nettsteder som GayFriendFinder, Gay.com, og Manhunt alle operere i Vancouver. Det er også en Vancouver Enkelt Gay Men Meetup gruppe som møtes for felles aktiviteter som brunsjer, filmer og friluftsliv. Den kanadiske homofile og lesbiske nyhetsnettsted Xtra! West har oversikten over Vancouver hendelser.

Speed ​​Dating

Fastlife.ca tilbyr register-bare speed dating hendelser i Vancouver. Hendelser inkluderer "temaer" speed dating, med personlige hendelser catering til universitetsutdannede, høye mennesker og fitness fanatikere. De speed dating-tjenester 25Dates.com og Vancouver Speed ​​dating tilbyr også hendelser i Vancouver.

Matchmaking

Hvis du er lei av internett dating-tjenester, Vancouver har flere matchmakers. Kompatibel Introduksjoner og guddommelige inngrep er to Vancouver-spesifikke matchmaking selskaper. De matchmaking selskapet LifeMates har Vancouver gren. For homofile menn og kvinner, gir Entre-Nous matchmaking tjenester på sitt Vancouver grenen.

Advarsel

Alle som har brukt en datingside vet at det du ser på skjermen er kanskje ikke hva du får i person. Hvis du vurderer å bruke en matchmaker, skjønner at noen selskaper kan bruke intens salg press for å få deg til å betale en heftig gebyr på forhånd. Hvis du føler deg ukomfortabel med selskapets salgstricks, gange unna.