Online Anatomy & Physiology Games

Online Anatomy & Physiology Games


Når man lærer om en så komplisert tema som anatomi og fysiologi, noen ganger kan det være nyttig å gå utover lærebok og samhandle med pedagogisk erfaring gjennom en annen media. I dette tilfellet er det en rekke online-spill som kan gjøre ulike aspekter av anatomi og fysiologiske studie tilgjengelig for et bredt spekter av studenter og aldersgrupper. Disse spillene bruker alt fra tidsbestemt tester til tredimensjonale modeller for å hjelpe deg å oppdage underverkene av menneskekroppen.

"Web Anatomy Bowl"

"Web Anatomy Bowl" (msjensen.cehd.umn.edu/Webanatomy/default.asp) er en "Jeopardy" -stil spill som kan spilles alene eller mot venner for en mer konkurransefortrinn som du både vise frem din anatomi og fysiologi kunnskap. Emner blir brutt opp i store kroppslige systemer, slik som nervesystemet, hjerte, skjelettsystemet, fordøyelsessystemet og mye mer. Bare logg deg på med en valgt navn, velger du et spørsmål fra tilbudt utvalg, og du vil bli presentert med fakta og illustrasjoner til riktig svar. Rounds er tidsbestemt, så ikke vent for lenge i funderer over et spørsmål. Spillet inneholder også en database med spørsmål som kan brukes til å studere og praksis, slik at du kan gjøre bedre neste gang du spiller.

"Anatomy Arcade"

"Anatomy Arcade» (anatomyarcade.com) er en utrolig samling av gratis flash-spill som dekker alle aspekter av anatomi og fysiologi. Perfekt for studenter på alle utdanningsnivåer og selv praktiserende leger, disse spillene kan du dytte muskler, bruker virtuelle hammere på bein, satt sammen et øye stikksag og spille luftveissystemet kryssord. Nettstedet tilbyr seksjoner rettet til studenter og lærere, og har et omfattende bibliotek av videoer som gir pedagogisk verdi.

"BBC Science: Human Body and Mind"

"BBC Science: Human Body and Mind" (bbc.co.uk/science/humanbody/body/index_interactivebody.shtml) tilbyr flere spill, som hver fokuserer på et aspekt av kroppen, for eksempel skjelettstruktur, organer, muskler og fem sanser. Lyst til å finne ut hvordan magen og leveren passer sammen? Prøv den 3-D puslespill som tester dine kunnskaper om organ posisjonering i kroppen. Monter sammen et skjelett eller wire opp et nervesystem som deretter tester dine sanser med optiske illusjoner. Denne morsomme og lærerike serien av spill er lett tilgjengelig for studenter under 5 år og oppover.

"Interactive Physiology"

"Interactive fysiologi» (interactivephysiology.com) er den eneste online anatomi og fysiologi spill oppført her som ikke er helt gratis. Dette spillet krever registrering, og mange deler av den må kjøpes for å få tilgang. Enkelte elementer, for eksempel kardiologi segmentet, er gratis når brukeren er registrert med nettstedet. Animerte organer gi studenter og instruktører for å se fysiologiske begreper brakt til liv, og deretter ta del i underholdende og interaktive quizer å finne ut hva de har lært i prosessen. Access er gjennom seks-, 12- eller 18-måneders abonnement på $ 60, $ 70 og $ 80, henholdsvis.