Online baby læringsaktiviteter

Det er flere pedagogiske aktiviteter for barn å spille på internett. Populære baby TV-show, som Sesame Street og andre PBS show, har nettsteder med baby aktiviteter som er svært omtalte og enkle å finne. Andre, derimot, er gjemte skatter baby-nivå visdom, som Jackson Pollock kunst generator, og barnet tegnspråk flashcards, som kan hjelpe babyer lærer å bruke musen, kommunisere med sine omsorgspersoner eller bare bruke som underholdning.

Fisher-Price Babyspill

Fisher-Price nettsiden tilbyr Adobe Flash-baserte spill for babyer å spille. Foreldre blir bedt om å sitte med sine babyer og ikke la dem uten tilsyn ved datamaskinen. Deres titt-tei spillet funksjoner dumme karakterer som dukker opp og sier titt-tei når babyen treffer en tast på tastaturet. Spillet er designet for å være enkel, og babyer ser ut til å nyte de tilfeldige ansikter og nyheten av å ha bildet reagere på deres stimulans.

Word Flashcard Videoer

Kindersay har slideshow videoer som viser babyer ord, bilder og til og med baby tegnspråk gester. Alle de ord, bokstaver, tegn og bilder er gruppert i tema sett, og foreldre kan velge å la babyen poeng å plukke de han liker best eller rotere forskjellige tema sett gjennom barnets uke. Glenn Doman og Dr. Robert Titzer metode for å lære barn å lese bruker en lignende prosess med blinkende ord foran babyen uten bilder eller tegn til å undervise barn til å lese ved å si og vise hvert ord.

Gjør Jackson Pollock Art

På JacksonPollock.org nettstedet, hver bevegelse av musen drizzles en strøm av maling på den virtuelle lerret (hvit skjerm). Ved å klikke musen vil endre fargen på malingen, og hele skjermen kan slettes ved å trykke på mellomromstasten. Babyer nyte tilfeldig bilde med høy kontrast som svarer på deres bevegelser. Dette nettstedet kan hjelpe barn lære å bruke datamaskinens mus. Når de bo på ett sted for en stund, blir malingen flekk større, og når de beveger seg raskt, er det en tynnere linje.