Online Course Etikette

Online Course Etikette


Etter hvert som flere skoler å gå utover det tradisjonelle klasserommet til nettbasert læring, må elevene lære å navigere i virtuelle klasserom. Suksess i e-læring er ikke knyttet til akademikere alene; Studentene må engasjere hverandre i en dannet utveksling i klasserom samtaler, diskusjonsgrupper og e-post. For å sikre studentene fremme en positiv, støttende online miljø, har høyskoler kunnet tilby noen grunnleggende tips i kurs etikette.

Introduser deg selv

Å gjøre et godt førsteinntrykk går langt. Første mulighet studentene å få kontakt med instruktør og andre klassekamerater er gjennom en introduksjon. Innføringen gir studentene en mulighet til å fortelle hverandre noe om seg selv. Introduksjoner bør være en blanding av pedagogisk, faglig og personlig informasjon. I fravær av ansikt-til-ansikt kontakt, for å få en følelsesmessig forbindelse med klassekamerater legge noe personlige hjelpemidler i utviklingen av en positiv online forhold.

misforståelser

Ifølge Michael Corry og Ryan Watkins, forfatterne av "E-læring Companion," unngå misforståelser med medstudenter og lærere til alle tider når sending og mottak av meldinger på nettet. I motsetning til ansikt-til-ansikt samtaler, kan du ikke lese kroppsspråk på Internett, men du kan gjenkjenne følelser. Den generelle regelen er hvis du ikke vil gjøre kommentarene ansikt til ansikt, ikke gjør det på nettet heller. Styr unna aggressive språk, bruk av store bokstaver og fet skrift. Fet bokstaver og caps henspiller du er sint eller rope. Valgte alltid mer mottagelig ord for å kommunisere dine følelser, selv om de er følelser av frustrasjon.

Listserv

Online Course Etikette

Når du svarer tilbake til kolleger og medstudenter, være bevisst på svar og svare alle. Hold samtaler konfidensielt. Unngå CC-ing eller BCC-ing alle på en listserv inn i en oppvarmet utveksling der de ikke har kunnskap eller interesse i innholdet i samtalen. Selv om Listserv og e-postgrupper er vanlige måter for enkeltpersoner å kommunisere med et stort antall mennesker, kan det være en forrædersk våpen når de brukes feilaktig.

Internett-bruk Avtaler

De fleste organisasjoner og skoler har tilgang til bruksavtaler som beskriver sin politikk på hva du kan og ikke kan bruke sin database for. Husk, du har fått bruksrett bare. Derfor, i motsetning til mange andre former for kommunikasjon, du har begrenset eller ingen rettigheter til personvern. De fleste kommunikasjon kan og vil bli overvåket for potensielt upassende, skadelig eller mistenkelig oppførsel. Ifølge Corry og Watkins (2007), behandle dine online klassekamerater som du ville gjort om du sitter i et klasserom. Hvis du ikke ville passere ut slibrige materialer i klassen, ikke gjør det på nettet. Derfor styre klar av å videresende noe som ikke er relatert til kurset.

eksplisitt materiale

Når du bruker Internett for online kurs, at du bruker det ansvarlig. Aldri sende eller motta eksplisitt materiale, engasjere seg i seksuelt upassende samtaler eller seksuelt trakasserer kolleger eller medstudenter på nettet. Deltagelse i disse typer atferd kan begrense eller avslutte din Internett privilegier og / eller føre til rettslige skritt.

vedlegg

Utvilsomt, må du levere inn oppgaver og dele dokumenter i løpet av kurset, og ingenting er mer irriterende enn å klikke på et vedlegg du ikke kan åpne. Sørg for å opprette og / eller lagre dokumenter i felles driftsprogramvare. I mange virtuelle klasserom, er det elever bosatt så nær som byen din, så vel som i de mest avsidesliggende steder i verden. Den nyeste, største programvare kanskje ikke har nådd de ytterste delene av jorden ennå. Hold det enkelt slik at alle kan delta og dele den informasjonen du har å presentere.