Online jobbsøking strategier

Online jobbsøking strategier


En online jobbsøking fungerer best når du bruker en kombinasjon av strategier. For eksempel kan du starte med nettstedet til videregående skole eller høyskole karriere tjenester avdeling, deretter bla online jobbannonser levert av lokale og nasjonale rekrutterere.

Target karrieremesser

Bruk tradisjonelle jobb søkestrategier i en jobb jakten. Se etter annonser for regionale og lokale jobbmesser online. Når du finner en jobbmesse og gjennomføre eventuelle nødvendige registreringsprosedyrer, snu fokus til arbeidsgivere som vil delta. Lag en første kontakt med minst en rekrutterer for et mål arbeidsgiver. Send inn en CV via e-post, hvis rekrutterer enig. Ta neste skritt og planlegge et intervju med det rekrutterer på jobbmessen.

søkeord søk

Søk etter jobber på nettet av søkeordsetninger som jobbtitler, metro områder (by og stat) og bransjer. For eksempel kan du søke på Google etter "elementære lærer jobber i Baton Rouge, LA." Du kan bruke mye tid på å se på web-siden resultatene som returneres av en søkemotor, men du kan også finne jobb fører på selskapenes nettsider og sosiale medier sider og blogger. Uten et søkeord, kan du aldri oppdage disse resultatene. Bare ett klikk på en søkeside link, og en rask skanning, vil fortelle deg om en jobb bly er verdt å bruke tid til å fylle ut en søknad, eller sende inn en CV.

Nettverk Med Alumni Online

Du kan registrere deg en profil med høyskole, universitet eller fagskole alumni nettside. Du kan også opprette en gratis profil på nettsamfunnet, Linkedin. Ikke vær redd for å bygge nettverk med alumni fra skoler du har gått på, blant annet videregående skoler og postsecondary skoler. Selv om en tidligere kolleger ikke kan gi en referanse fordi du ikke kjenner ham personlig, kan han gi en innføring i en hiring manager. En tidligere kolleger kan også dele informasjon om jobber i hans sted og i hans bestemt organisasjon.

Forskning Job Trends

Forskning arbeidsmarkeder og økonomiske trender. Identifisere jobber spådd å vokse i de neste årene ved å se i Occupational Outlook Handbook, lagt ut på nettet av US Bureau of Labor Statistics. Når du klikker på en jobb profil som "sykepleier", kan du finne linker nederst på siden for relaterte faglige foreninger. Den "sykepleier" yrkes artikkelen inneholder koblinger til mange organisasjoner, blant annet National League of Nurses og American Nurses 'Association.