Online opplæring for Adobe Pagemaker

Online opplæring for Adobe Pagemaker


Adobe Pagemaker er side-layout programvare for Windows og Macintosh som kan brukes til å lage publikasjoner som flyers, forretningssaker, websider, magasiner, brosjyrer, brosjyrer og rapporter. Det er ofte brukt av bedrifter, designere og grafikere. Opplæring i bruk av Pagemaker er tilgjengelig på nettet.

Adobe Pagemaker Guider

Få gratis opplæring direkte fra Adobe på deres hjemmeside. Veiledningene er på fag som bruker Pagemaker lagpaletten, lage HTML-dokumenter og hurtigtaster. Disse kan ikke hjelpe deg å bli en ekspert på programmet, men de er en god referanse.

Apex Web Media

Dette nettstedet tilbyr video tutorials og grundig opplæring på nettet om hvordan du bruker Pagemaker og mange andre programmer for $ 30 i måneden. Tema er delt inn i seksjoner som omfatter grunnleggende om Pagemaker, guider og herskere, tegneverktøy, som arbeider med tekst og grafikk, og arrangere stedene.

Marrutt Programvare opplæring

Dette nettstedet tilbyr opplæringsmateriell på nettet for $ 30 for en måned av tilgang. Pagemaker 6 opplæringen varer i 10 timer og leveres med 117 videoleksjoner. Nettstedet lar deg forhåndsvise noen av de opplæringsvideoer før man beslutter å begå, og lærdommen er også tilgjengelig på CD-ROM.

Georgetown University hjemmeside

Universitetet tilbyr korte, enkle how-to guider på Pagemaker 7.0. Gratis informasjon dekker emner fra å installere programvaren for å bli kjent med grensesnittet og lære å designe sider med tekst og grafikk.