Online opplæring for aksjehandel

Online opplæring for aksjehandel


Helt siden innføringen av selvstyrt lager investere, har tradere så for et system som er både lønnsomt og enkelt å bruke. I dag med internett, er det lett å finne på nettet treningsinformasjon for aksjemarkedet investere, men spørsmålet er hvordan man skal skille verdifulle ting fra søpla. Det er flere pålitelige kilder som er helt gratis.

Forums

EliteTrader.com er et bra sted å starte din utdanning. Dette er den mest populære online trading forum der både amatører og profesjonelle henge ut. Les gjennom noen av trådene hvor noen av de mer erfarne handelsfolk holde oversikt over sine fag, og se gjennom rangeringer for meglere, bøker, programvare og trading kurs. Det er et flott sted for en nybegynner handelsmann til å stille mange spørsmål og få gode råd, fordi ingen affiliate linker er tillatt så ingen prøver å selge deg noe.

Gratis kurs på teknisk analyse

BabyPips.com og TrendTrading.info er to gode steder å få gratis på linje kurs. BabyPips er fokusert på valutamarkedene, men informasjonen er fortsatt gjeldende for aksjer og råvarer. Det går over nyttige indikatorer, mønstre og verktøy å bruke når handel. Selv TrendTrading.info er fokusert på aksjer, det kan også brukes til noen av de andre markedene. Begge kurs er helt gratis.

Bøker og Kurs

Et godt sted å finne et stort utvalg av bøker og DVD-kurs er TradersLibrary.com. Ikke bare har den et bredt utvalg av handelsfolk undervisningsmateriell, men det er også til de laveste prisene. Hvis du bare starte opp, er det noen bøker som bør være obligatorisk lesing. Jack Schwager markedet veivisere serien er et godt sted å begynne. I denne tre-bokserien han intervjuer de beste handelsmenn fra 1980-tallet, 1990-tallet og 2000-tallet, og han viser deg hvordan de startet, og til slutt ble vellykket.

online Encyclopedia

Investopedia er det beste stedet å gå hvis du har spesifikke spørsmål om terminologi. Den har en omfattende handel leksikon samt en gratis simulator for de som ønsker å finpusse sine ferdigheter uten å risikere penger. Investopedia tilbyr også pågående konkurranser, slik at du kan teste deg selv mot andre handelsmenn. Det har også massevis av tutorials og gratis artikler for å bygge din investere kunnskap med, samt de siste nyhetene om markedene.

fundamental Analysis

Et godt sted å lære om fundamental analyse er på Investors.com. Den bruker en tid testet metode for å analysere aksjer basert på William O Neill analyse av tusenvis av aksjer i sin bok "Hvordan tjene penger i aksjemarkedene i gode og dårlige tider." I utgangspunktet du skrive inn ticker, og basert på flere kriterier, returnerer karakteren A til E. Som i begynnelsen av 2010, en en-måneders abonnement på kurset koste $ 19.95.