Online opplæring for PHP Web Design

Online opplæring for PHP Web Design


Mange online ressurser er tilgjengelige for å lære webdesign, PHP programmering, og andre relaterte ferdigheter som CSS, MySQL forlengelse, og Javascript. Noen klasser er levert som videoer, og andre inkluderer også hands-on labs for deg å praktisere det du lærer. De fleste nettsteder tilbyr kurs på både en individuell og et abonnement, avhengig av hvor mye trening du trenger.

E-læringssenteret

E-læring Center tilbyr en serie med 15 kurs som dekker Web design og lage dynamiske nettsider med PHP og MySQL. Blant temaene er PHP grunnleggende, programmering med PHP, lage dynamiske websider, web sikkerhet, og e-handel. Du kan ta det tredje kurset i rekken av 15 gratis å vurdere kvaliteten og den passer til dine forventninger og behov før du kjøper online tilgang.

KillerPHP

KillerPHP har en tutorial bibliotek med mer enn 600 videoer på nettet for å lære webdesign, PHP, CSS, HTML og Javascript. Opplæringsvideoer dekker temaer som objektorientert programmering, lage PHP-applikasjoner for iPod, ved hjelp av MySQL med PHP, og byggesøknader med Zend Framework. KillerPHP tilbyr en gratis "tips & triks" nyhetsbrev som også holder deg oppdatert på nytt innhold lagt til biblioteket.

Lynda

Lynda tilbyr en online video Web Design og PHP programmering kurs ved hjelp av Adobe Dreamweaver som også dekker MySQL forlengelse og CS5. Den fem-timers kurs kan bli etterfulgt av en 10-timers kurs på mer avansert PHP og MySQL programmering emner. Nettstedet tilbyr også andre design kurs, for eksempel i layout og typografi. Før du kjøper et abonnement, kan du teste ut noen gratis video tutorials for å lære hvordan materialet blir presentert.

Computer Coach

Computer Coach gir rimelig online datakurs inkludert Web-design og grafikk, web-publisering og design, PHP og MySQL. Hvert kurs har en full hands-on lab, slik at du kan øve på hva som underviste i klassen. En levende mentor er tilgjengelig for å svare på spørsmål for en ekstra avgift.