Online opplæring for Wildland Brann Etterforskere

Online opplæring for Wildland Brann Etterforskere


Du kan lære mer om wildland branner uten å forlate hjemmet. Ta et nettbasert kurs for å lære nye ferdigheter og informasjon, eller for å hjelpe deg å nå neste nivå av sertifisering.

typer

Samfunnet høgskoler, brannvesen og andre offentlige organisasjoner tilbyr wildland brann kurs på nettet. Du kan ta generelle klasser å lære eller bygge på grunnleggende informasjon. Den amerikanske Brann Administration tilbyr en rekke grunnleggende online kurs, inkludert en simulering klasse på wildland branner og en innledende klasse på friluftsområder brann atferd.

Egenskaper

Velg et treningsprogram eller klasse som passer best til dine behov. Hvis du leter etter videregående opplæring, sjekk med din statens naturressurser eller skog service avdelinger for å se om de tilbyr online klasser. Noen stater har kurs i brannstiftelse deteksjon, å finne årsaken til en skogbrann, og friluftsområder brann undertrykkelse.

fordeler

Hvis du tar en klasse på nettet, vil du få ny innsikt i wildland branner og brannetterforskning. Du kan også vise arbeidsgivere at du har fullført kurset, som kan hjelpe deg å tjene en kampanje eller en ny jobb.