OoVoo: Slik fungerer det

OoVoo: Slik fungerer det


OoVoo, en leverandør av Internett videokonferanser tjenester siden 2007, arbeider gjennom en bredbåndstilkobling og krever at brukere har en datamaskin med et webkamera, høyttalere og mikrofon. Du må abonnere på en av selskapets pakker å kunne bruke sine tjenester, som i tillegg til videokonferanser, inkludert e-poststøtte og telefonsamtaler. Alle ooVoo tjenester skje direkte via datamaskinen din.

Systemkrav

Før du abonnerer på ooVoo tjenester, bør du sørge for at datamaskinen oppfyller tjenestens systemkrav. OoVoo er kompatibel med Apple Mac Snow Leopard operativsystem (OS X 10.6) og Microsoft Windows XP, Windows Vista og Windows 7 operativsystemer. Mac-baserte datamaskiner må kjøre en 1 GHz Power Mac G5 eller 1 GHz Intel Mac-prosessor, mens Windows-baserte maskiner må ha en 1 GHz Pentium 4-prosessor. Begge dataformater må ha minst 256 MB RAM og minst 20 MB ledig plass på harddisken til å støtte ooVoo.

planer

Det neste trinnet i å bruke ooVoo er å abonnere på en av selskapets tjenesteplaner, som på tidspunktet for publisering, er tilgjengelig som en gratis og to premium pakker. OoVoo gratis plan gir treveis videokonferanse og muligheten til å dele filer på opptil 5 MB per fil. Den ooVoo Plus plan tilbyr fem-veis videokonferanse og støtter 20MB-på-en-gang fildeling, mens ooVoo Pro pakken støtter seks-veis videokonferanse en tillater fildeling for opptil 25MB om gangen. Etter å ha valgt en plan, må du deretter laste ned og installere ooVoo programvare på datamaskinen din.

Starter

OoVoo videokonferanse kommunikasjon foregår i et "rom" på selskapets hjemmeside og er tilrettelagt gjennom partenes datamaskiner, kameraer, høyttalere og mikrofoner. For å starte en ooVoo videokonferanser, må du først logge deg på kontoen din og skriv inn telefonnumrene til partene med hvem du ønsker å kommunisere. Partene som ikke har et webkamera kan se og høre de andre partiene, men kan ikke legge til samtalen.

Blandet

OoVoo tilbyr også telefon tjeneste som lar deg ringe og motta telefonsamtaler gjennom datamaskinen. Denne tjenesten krever også en bredbåndstilkobling og er tilgjengelig på en pre-pay, per minutt og kommer i varierende mengder som en del av selskapets tjenesteplaner. På tidspunktet for offentliggjøring, selskapet tilbyr rabatterte minutter til mer enn 70 land over hele verden. OoVoo tjenester er kompatibel med en rekke mobile enheter, for eksempel mobiltelefoner og nettbrett, men krever installasjon av selskapets mobile app, som er tilgjengelig fra enheten maker app hjemmeside.