Openoffice og TFO-format

Openoffice og TFO-format


Studenter og forskere i samfunnsfag, næringsliv og medisin ofte bruker American Psychological Association stil format. Sammen med OpenOffice.org, en åpen kildekode tekstbehandlingsprogram utgitt av Oracle, folk bruker APA-format er ikke bundet til å bruke Microsoft Office eller andre kommersielle tekstbehandlere. Men som tilfellet er med de fleste tekstbehandlere, standard stilen er ikke basert på TFO retningslinjer. Med noen få triks, kan du konfigurere OpenOffice.org til å bruke APA-stil formater.

Mal

Den enkleste måten å konfigurere OpenOffice.org bruker en mal. Mange maler er tilgjengelig for bruk på templates.services.openoffice.org, inkludert grunnleggende TFO maler. For å bruke en mal, må du importere den. Klikk på "File" -menyen og "Maler" og deretter "Organiser". Venstre-klikk på en fil for å inneholde malen. Mine maler er et trygt valg. Klikk "Importer mal" fra sidemenyen. Velg malen du lastet ned, og klikk "Open." Det er straks klar til bruk. For å opprette et nytt dokument fra en mal, velger du "Maler" på åpnings splash skjermen eller velg "Maler og dokumenter" under New i Fil-menyen. Klikk på malen, deretter "Open". Lagre nytt dokument med et unikt filnavn.

Justere Open Office Standard

Hvis du ikke ønsker å bruke en pre-laget mal, justere OpenOffice.org standardinnstillinger. TFO-format krever 1-tommers marginer på hver side, og foreslår å bruke Times New Roman font. I tillegg må hver side har en side header på toppen av hver side. I overskriften, sidetall er selv med høyremargen, mens tittelen på papir er i flukt med den venstre. Din Abstract og Tittelside er nummerert, så de bør inkluderes med resten av dokumentet.

marginene

Klikk på "Format" -menyen og deretter "Side". I kategorien Side, justere margene ved å skrive eller bruke knappene til å lage 1-tommers marginer på alle sider av papiret. For Layout Settings, velg "Høyre og Venstre," som hver side skal ha de samme marginene. For Format, velg "en, to, tre", siden hver side skal ha et sidetall.

header

Klikk på "Format" -menyen, "Side" og klikk på "Header" -kategorien. Sjekk "Header På" hvis det ikke allerede er gjort. Klikk "Same Innhold Venstre / Høyre." Begge marginer bør settes til 0, siden overskriften må passe sidens marginer. For mellomrom, skriv "0,25". Lukk dialogboksen Page boksen. Klikk deretter på "File" og "Properties." Under kategorien Beskrivelse, angi avisens fliser i henhold til avdeling. Ifølge APA format, går tittelen i store bokstaver. Klikk "OK" og deretter hvor som helst på spissen. Klikk "Sett inn" og deretter "Title" under Fields. Tittelen vises på venstre side av papiret. For å legge til et sidetall, klikker du på "Insert" -menyen, "felt" og "Page Number" mens markøren er i spissen. Flytt markøren til venstre på siden nummerfeltet. Deretter trykker "Tab" til nummerfeltet er i høyre marg.