Opplæring ved selvstudium Configuration Management Tools

Opplæring ved selvstudium Configuration Management Tools


Konfigurasjonsstyring (CM) er en type systemadministrasjon som krever mindre behov for å administrere massive antall datamaskiner, enten individuelt eller manuelt. De beste verktøyene for konfigurasjonsstyring er systemer som har blitt gjort for å overvåke flere nettsteder, gi konsistente oppdateringer og bidra til å eliminere eventuelle problemer i serveren. Det finnes også verktøy tilgjengelig for å hjelpe begynnelsen stedet ledere komme i gang, inkludert college kurs og bøker om emnet.

College Kurs

En enkel måte å lære konfigurasjonsstyring i en langsom, jevn fart er å søke om en konfigurasjonsstyring kurs på et lokalt tech college. The Institute of Configuration Management tilbyr kurs rundt om i USA i løpet av året som omhandler spesifikt med gjennomføringen og struktur av konfigurasjonsstyring. Bruk pensum fra en av disse skolene hjemme for å lære i ditt eget tempo.

bøker

Det finnes flere bøker med nødvendig informasjon for å forstå og implementere konfigurasjonsstyring. "Software Configuration Management Principles and Practice" av Anne Mette Jonassen Hass er ett eksempel på en selvstyrt trening guide for konfigurasjonsstyring, og den er tilgjengelig og synlig på nettet. Amazon.com tilbyr mange ressurser, både nytt og brukt, inkludert "Software Configuration Management" av Ron Berlack.

Konfigurasjons Management Systems

Systemer har blitt opprettet for konfigurasjonsstyring helt siden Cfengine ble opprettet. Cfengine er problematisk system inspirerte en voksende liste av reviderte CM-systemer. De fleste av disse er tilgjengelig for nedlasting på nettet, og noen enda inkluderer detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker dem. Puppet, for eksempel, har en bok som spesifikt vurderinger alt som har å gjøre med systemet. Hvert system har sine fordeler og sine ulemper, avhengig av hva det er behov for. For eksempel, for store områder av nettsteder, systemer som LCFG, BCFG2 og Vesta ville være best å bruke. Selv om hver har sine egne fordeler, er BCFG2 kjent for å være det beste systemet på grunn av sin fleksibilitet og effektivitet. Disse systemene gjør det enkelt for nybegynnere å forstå hvordan det fungerer konfigurasjonsstyring.

online Training

Spesielle programmer er tilgjengelig eksklusivt for konfigurasjonsstyring. Disse programmene tilbyr video opplæring i enkle trinn for å hjelpe begynnelsen ledere lære og utføre konfigurasjonsstyring. Programmer som toget signal tilbyr en konfigurasjonsstyring kurs som er tilgjengelig for kjøp på nettet. Bare grunnleggende dataprogrammer, for eksempel Internet Explorer og Media Player, er nødvendig for disse programmene, og de skaper den samme læringsmiljø og tempo som en college kurset vil gi.