Outlook e-makroer i denne arbeidsboken er deaktivert på grunn av høy sikkerhet

Outlook e-makroer i denne arbeidsboken er deaktivert på grunn av høy sikkerhet


Microsoft Office gir sikkerhetsinnstillinger for å beskytte datamaskinen mot potensielt skadelige makroer i Excel regneark og Outlook e-postmeldinger. Enten du mottar en Excel-fil i en e-postmelding eller eksporterer en arbeidsbok med Outlook, kan du oppleve sikkerhetsproblemer hvis makroer er involvert. Løse makro sikkerhetsspørsmål ved å gå makroinnstillinger i begge programmene.

Kontor makroer

Microsoft Office tilbyr makroer for å automatisere prosesser som kjører en rapport, organisere informasjon og beregning av verdier. Snarere enn å utføre den samme oppgaven manuelt, opprette en makro til å gjøre jobben raskt og effektivt. Makroer har potensial til å gjøre skade på datamaskinen fordi de utfører handlinger til filene dine. Bare at makroer fra pålitelige kilder for å holde datamaskinen og filene trygge. Få tilgang til de makroinnstillinger fra Trust Center of hovedalternativer.

Outlook makroer

Hvis du mottar et vedlegg som inneholder en Excel-arbeidsbok med makroer, kan Outlook vise en feilmelding når du åpner filen i Outlook-vinduet. Hvis e-posten er fra en pålitelig kilde, endre makrosikkerhetsinnstillingene for å tillate makroene. Klikk på "File" fanen på båndet, velger du "Valg" og klikk "Trust Center." Klikk på "Innstillinger for klareringssenter" -knappen, velg "Makroinnstillinger" og velg en lavere makrosikkerhetsinnstilling.

makroer i Excel

Microsoft Excel gjør bare makroer når filen er lagret i en "Macro-Enabled arbeidsbok" filen. Hvis du mottar en makroaktivert Excel-fil i e-postboksen din Outlook og du endrer filtypen, kan du miste makrofunksjonalitet. Arbeidsbok makroer er også påvirket av Excel innebygde sikkerhetsinnstillinger. Hvis Excel makro sikkerhetsinnstillinger er for høye, alle makroer er deaktivert. Åpne Klareringssenter fra Excel alternativer, klikk på "Makroinnstillinger" og endre makrosikkerhetsinnstilling.

Versjoner Alternative Kontor

Outlook og Excel oppdatert plasseringen av makrosikkerhetsinnstillingene for Office 2007 og tidligere versjoner vises innstillingene på et annet sted. Få tilgang til de makrosikkerhetsinnstillingene for pre-2007 Outlook og Excel ved å klikke på "Tools" drop-down boks, klikke på "makro" og velge "Sikkerhet". Klikk på "Security Level" -fanen og endre sikkerhetsinnstillingen til en lavere innstilling. Bare endre innstillingene hvis Excel-filen er fra en pålitelig kilde.