Outlook synkroniseres ikke med en iPhone

Synkronisere kontakter, kalender og e-postkonto informasjon mellom Apple iTunes og Microsoft Outlook er en praktisk måte å holde all viktig informasjon på mobilen din Apple-enheten oppdatert med informasjonen i Outlook. Apple iTunes synkroniserer automatisk med Outlook, men på enkelte datamaskiner kan programmets innstillinger stoppe synkroniseringen fungerer som den skal. Du kan feilsøke problemet ved å tilbakestille synkroniseringen historie i iTunes og invalidiserende tredjeparts add-ins i Outlook.

Bruksanvisning

Tilbake Synkronisering historie i Apple iTunes

1 Start Apple iTunes på datamaskinen din.

2 Klikk på "Edit" fra hovedmenyen, velg deretter "Preferences". Klikk på "Devices" -kategorien.

3 Velg "Nullstill synkroniseringslogg" -knappen for å slette siste synkronisering loggdata.

4 Plugg den medfølgende forbindelseskabelen inn i den mobile Apple-enheten og datamaskinen.

5 Klikk på "Sync" -knappen i hoved iTunes programvinduet. Når du er ferdig, sjekk kontakten og kalenderdata på mobil Apple-enheten og i Outlook for å se om synkroniseringen fungerte riktig. Hvis ikke, kan du prøve å deaktivere tilleggene i Microsoft Outlook.

Deaktiver Tillegg i Microsoft Outlook

6 Start Microsoft Outlook.

7 Klikk på "File" -kategorien og velg "Preferences" fra kontekstmenyen. Klikk på "Alternativer" og deretter "Add-Ins» i Valg-vinduet.

8 Velg "COM-tillegg" fra "Manage" -listen. Klikk på "Go" -knappen. Dette åpner dialogboksen COM-tillegg.

9 Klikk i boksen ved siden av hver oppført tredjeparts add-in for å oppheve valget. Klikk på "OK".

10 Åpne iTunes, og koble Apple mobile enheten til datamaskinen. Klikk på "Sync" -knappen i hoved iTunes programvinduet. Sjekk kontakten og kalenderdata på mobil Apple-enheten og i Outlook for å se om synkroniseringen fungerte riktig.

Hint

  • Hvis disse trinnene ikke løser problemet, må du kanskje laste ned og installere Apple iTunes. Du kan også prøve å sette opp en ny Windows-brukerkonto og forsøker å synkronisere fra denne kontoen.