Overskrift og Brukernavn Tips for Online Dating

February 10 by admin

Møte noen på nettet kan være vanskelig og frustrerende, men det første skrittet mot å møte noen verdig er å ha en oppsiktsvekkende overskrift og en god brukernavn for din online profil. De komponere det første inntrykket du gjør med potensielle kamper, det viktige første skritt i online dating. Her er noen tips for å velge et brukernavn og skrive en overskrift som vil hjelpe deg å få gode svar på annonsen.

Brukernavn tips

Velg et brukernavn som høres positivt og beskriver din personlighet. Ingen ønsker å møte "IHateMyLife" eller "JadedinLA," fordi personen høres ut som han eller hun er bærer mye emosjonell bagasje. Hvis du bruker en online dating tjeneste som sender "blunker" via e-post, mange mennesker ser på brukernavnet ditt første; hvis det er noe sånt som "Spurned_Divorcee" vil de ikke engang gidder å lese profilen din.

Navn som gjenspeiler dine interesser er bra hvis du ønsker å møte noen som deler dine hobbyer. "Comic_Book_Fanboy" kan virke som en turn-off for noen, men hvis det er viktig for deg at din potensielle date er interessert i tegneserier og deretter bruke den. Likeledes, hvis du er en ivrig leser med et stort hjerte, "Romantic_Bibliophile" kan generere mye interesse. To eller tre ord si mye om din personlighet hvis du velger de riktige ordene.

Ved hjelp av begreper som "Lonely" eller "desperat" eller "Søker Soulmate" er sjelden de sikker-brann oppmerksomhet grabbers noen mennesker tror de er. De høres negativ og innebærer trang. Fokuser på dine positive egenskaper og hva du leter etter.

Det er greit å være litt leken og kreativ, men ikke bli båret bort. "MickyinPajamas" kan høres søt og morsom for noen, men det bærer også en implikasjon av latskap.

Lag en liste over mulige brukernavn og ikke vær redd for å spørre venner om tilbakemelding på listen din. Andre mennesker har ofte et bedre perspektiv, fordi de tar ditt brukernavn til pålydende akkurat som en potensiell kamp gjør.

Skrive den perfekte Overskrift

Alle de ovennevnte råd for brukernavn gjelder for din profil overskrift også. Men med overskriften har du en sjanse til å gi flere detaljer.

Vær kreativ. Ikke bare skrive en overskrift som høres ut som en annonse. "M4F inn Bungee Jumping" er generisk og ikke egentlig si noe om deg. En bedre versjon av dette er, "Adventure Sport Kjærlig Advokat Leter du etter Thrill Søker Female." Det innebærer at du er eventyrlysten, men stabil, og du vil ha en kvinne som deler dine interesser.

Hvis du er ute etter et langvarig forhold, ikke skriv en overskrift høres ut som noe du ville se på Craigs List tilfeldige møter. "Rich Handsome Professional 45 år gammel, 6'2" 180 lbs "kan få deg mange svar, men det er lite sannsynlig at de vil være fra noen som du vil ha et langvarig forhold.

Skriv ærlig om deg selv; ikke bare skrive hva du tror vil få deg en masse svar. Cliche overskrifter som "Generous Romantisk Hvem vil Woo You" kommer over som uekte selv om de er sanne. En bedre versjon ville være, "Soft Muntlig mann på jakt etter fast forhold med en intelligent kvinne." Igjen, sier denne versjonen en mer om deg og hva du leter etter. Det er bedre å være direkte og få de riktige svar enn en innboks full av dårlige kamper.

Det kan ta noen prøver, men en god overskrift bør være skriftlig øyeblikksbilde av hvem du er og hva slags forhold du leter etter.

Related Articles