PayPal Feil 15004

Du vil støte på mange PayPal feilkoder når du integrere den med ditt nettsted. Dette er normalt, og oppstår når potensielle kunder prøver å registrere deg for tjenesten eller kjøpe produktet, og uansett grunn, de er i stand til. Hvis du ikke lærer om PayPals 15004 feilkode og andre liker det, vil du ikke være i stand til å oppdage forsøk på å omgå din butikkens sikkerhetstiltak.

Paypal API

PayPal API, eller programmeringsgrensesnitt, er en rekke verktøy som du kan integrere med ditt nettsted. Med PayPal API, kan du la de besøkende til å kjøpe elementer fra nettstedet med sine PayPal-kontoer uten å måtte forlate området. Fordi potensielle kunder ikke trenger å gå til en tredjeparts nettsted til å betale, kan de føle seg mer komfortabel om å avsløre sine personlige opplysninger. I tillegg, med API, kan du designe din egen kassen, og du er ikke fast med PayPals design.

API Security

En av fordelene med API er dens integrerte sikkerhetsfunksjoner. I tillegg til det faktum at API overfører data ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi, lar den deg til å øremerke mistenkelige transaksjoner for videre gransking, og gir deg en API-sertifikat som du kan bruke til å koble til PayPal sikkert. Det gir deg også en omfattende bibliotek av feilkoder og deres betydning. Du kan bruke dette biblioteket for å diagnostisere problemer når du ser at noen var ute av stand til å kjøpe fra deg ved hjelp av sin PayPal-konto eller deres kredittkort.

feil~~POS=TRUNC

Disse automatiserte feilkoder beskytte deg fra et bredt spekter av potensielle problemer. Bortsett fra det åpenbare spørsmålet om noen ikke kommer inn en gyldig debet- eller kredittkortnummer, kan du kjøre inn i flere andre potensielle problemer. For eksempel, vil du se feil 10407 i loggene hvis en potensiell kunde kommer inn en feil formatert e-postadresse i et bestillingsskjema. Noen mennesker liker ikke å gi sin informasjon unna, og de vil gå inn falske e-postadresser i stedet. Du vil se feilkode 11455 i loggene hvis potensiell kunde kom så langt som fakturering avtalen og deretter ikke klikker du på "Jeg godtar" -boksen. I dette tilfelle vil transaksjonen er avsluttet der.

feil 15004

Du vil se feil 15004 i loggene når noen forsøkte å registrere deg for tjenesten eller kjøpe produktet med et debet- eller kredittkort, men var ikke i stand til å angi det tresifrede CSV-kode på baksiden av kortet riktig. CSV-koden er en svært viktig sikkerhetsfunksjon fordi det øker sjansene for at personen gjør bestillingen besitter den fysiske kortet som brukes. PayPal kaller denne type feil en "Gateway Decline," fordi personen forsøker å bruke kortet vil være i stand til å gå lenger i kjøpsprosessen.