PayPal Tilbakebetaling Feil 10009

PayPal lar brukeren raskt og enkelt sende og motta refusjoner. Det er flere grunner til at du kan motta en 10 009 feilmelding, noe som betyr at transaksjonen har blitt nektet. Hvis du utstede en tilbakebetaling, og du får en 10 009 feil, problemet ligger sannsynligvis med bankkontoen du har koblet til din PayPal-konto.

tilbakebetaling Process

Når du utsteder en refusjon til noen via PayPal, slik som for en vare kjøpt på eBay, bruker systemet midler tilgjengelig på PayPal-kontoen din først. Hvis det ikke er penger på kontoen din, så trekker det midler fra bankkontoen som er knyttet til din PayPal-konto.

Feilmelding

Sammen med meldingen din "10009", har du sannsynligvis fått informasjon om at du ikke har en bekreftet ACH. Automated Clearing House, eller ACH, er nettverket som håndterer elektroniske finansielle transaksjoner, for eksempel debetkort og direkte innskudd overføringer. Den "ACH" inkludert i "10009" feilmeldingen er en anelse om at noe ikke er riktig satt opp mellom PayPal og banken din.

bekreftet konto

For PayPal til å trekke refusjon penger fra bankkontoen din, må kontoen først bli bekreftet. Dette er et viktig skritt som noen ganger tar to til tre dager å fullføre. Under listen over kontoer, klikk på "Bekreft konto." PayPal gjør to små innskudd på kontoen din - bare noen få cent hver - og ber deg om å fortelle dem hvor mye de innskudd var. Innskuddene blir deretter trukket tilbake, og kontoen din er bekreftet.

andre alternativer

Hvis du foretrekker ikke å bekrefte bankkontoen din med PayPal, det er et par alternativer for å fullføre tilbakebetalingen. Hvis du godtar PayPal-betalinger regelmessig, vent til det er nok penger i din PayPal-konto til å dekke refusjonsbeløpet. Alternativt informere kjøperen om at du sender dem en penger for å dekke refusjonsbeløpet.

andre grunner

Det er noen andre grunner til at du kan motta en 10009 feil i PayPal. Hvis meldingen sier transaksjonen ble nektet, sjekk beløp - du sannsynligvis inngått en refusjonsbeløpet som var mer enn den opprinnelige salgssummen. Du kan sende en person ekstra penger gjennom "Send Money" -funksjonen på PayPal, men du kan bare refundere pengene de allerede har sendt deg. Det er mulig at kjøperen klaget om transaksjonen, noe som kan sette et tak på en delvis refusjon inntil situasjonen er løst. Feilmeldingen kan også vises hvis du prøver å refundere penger i en annen valuta enn den opprinnelige transaksjonen.