PayPal transaksjonsfeil 10415

PayPal transaksjonsfeil 10415


Etter gjennomføring av PayPal Express Checkout-knappen på en retail nettsted, kan det føre til en transaksjonsfeil av 10415. The Express Checkout funksjonen er en ett-klikks knapp plassert på nettsiden med HTML-kode som gjør det mulig for kjøpere å kassa deres innholdet i handlevognen med PayPal. PayPal utviklere Application Program Interface har skapt den grunnleggende koding for Express Checkout.

PayPal API

PayPal bruker en API har et bestemt sett av regler eller koder for å utvikle knapper, betalinger og andre koding integrere PayPal med et nettsted. The Express Checkout PayPal-funksjonen, som er forbundet med feil 10415, er basert på PayPal API. API delen av PayPal Integration Center viser også alle feilkoder. I tillegg til Express Checkout, Website Payments Pro, tilbakevendende Payments, Mobile kassen og Mass Betaling er alle utvikler programmer som bruker API.

Express Checkout

Transaksjonsfeil 10415 er en feil knyttet til PayPal Express Checkout funksjonen. The Express Checkout er en knapp som gir kjøpere på nettsiden annet alternativ for innkjøp. Express Checkout gir kjøperen alle transaksjonsdetaljene samtidig, herunder hvilke ordreinformasjon, leveringsalternativer, forsikring valg og summen av skatter. The Express Checkout-knappen har "Sjekk ut med PayPal" tekst skrevet på den. Etter å ha innhentet Express Checkout-knappen, er HTML-koden deretter kopieres og limes inn på nettstedet.

Feilkode 10415

PayPal Transaksjons error 10415 betyr at transaksjonen ble nektet på grunn av et ugyldig argument. Mens feilen kan ha flere meldinger, betyr det også at en vellykket transaksjon er allerede gjennomført for token. PayPal gjør at en token bare én gang for en vellykket transaksjon. Hvis du finner ut at kjøperne er å klikke på "Bestill" -knappen to ganger, og PayPal anbefaler at du deaktiverer knappen etter at kjøperen har klikket det.

pollett

Siden transaksjonen feilkode 10415 betyr at en vellykket transaksjon er gjennomført som et tegn, så hva er et tegn? Tegnet er det som er returnert i SetExpressCheckout svaret som utfører "_express-kassen" kommando. Betalingen blir iverksatt tiltak, og deretter tegnet returneres. PayPal omdirigeringer til kjøperens leseren ved hjelp av gyldig token etter at kjøperen har gjennomgått PayPal transaksjon. I API Express Checkout koding, er det skrevet ut som "TOKEN = tokenValue."