PCI dataoverføringshastighet

PCI dataoverføringshastighet


Peripheral Component Interconnect (PCI) var den dominerende utvidelse grensesnittet fra 1992 til 2004, ifølge Intel. I 2010 har PCI-bussene ikke har nok overføringshastighet eller båndbredde for å møte behovene til dataintensive applikasjoner.

Identifikasjon

Den opprinnelige PCI-standarden, 2,3, oppnås overføringshastigheter på ca 133 megabyte per sekund på systemer med en buss klokkehastighet på 33 megahertz, ifølge Toms Hardware. Klokke hastighet i en datamaskin viser til hvor fort det kan overføre data mellom komponentene.

typer

Nyere PCI standarder har mange ganger overføringshastigheten av den opprinnelige PCI-spor. PCI-Express, svært lik PCI, kan få priser over 8 gigabyte per sekund med en 2,5 gigahertz klokkefrekvens, ifølge Toms Hardware.

Tips

Nye datamaskiner vanligvis kommer med en versjon av PCI-Express og kan inneholde noen PCI-spor for eldre maskinvare. Raskere busshastighet og bruker den nyeste PCI-Express-spor vil tillate deg å kjøre de nyeste grafikk trengs av videospill og videobehandling programvare.