Person Søk Teknikker

Internett inneholder et stort utvalg av informasjon. Samfunnet har skapt en større online tilstedeværelse gjennom sosiale nettverk nettsteder og andre elektroniske verktøy. Selv om det kan ha vært vanskelig å spore opp en lang mistet venn i det siste, kan du nå finne noen med stor letthet. Avhengig av informasjon du har, er det flere måter du kan finne noen på nettet.

Telefonnummer Søk

I det siste, det første stedet du vil gå for å se etter noen er i telefonboken. Dette er fortsatt en verdifull ressurs som kan nå bli funnet på nettet. Nettsteder som 411 og Anywho lar deg søke etter personer ved navn, akkurat som du ville gjort i en telefonkatalog. Du kan også gjøre omvendt søk. Hvis du kjenner noen telefonnummer, men ikke har sin adresse, kan du finne denne informasjonen hvis de er oppført i en katalog.

E-post

Nettsteder som Spokeo søke på Internett etter en online tilstedeværelse. Hvis noen har en Facebook-side, Twitter-konto eller bruker en felles e-postadresse vil du kunne finne det på Spokeo. I tillegg kan du også gjøre omvendt søk med Spokeo og søke opp hvem som er knyttet til en bestemt e-postadresse. Telefonnummer og navn søk er også levedyktige alternativer på Spokeo.

Black Book Online

Du kan se gjennom offentlige registre for å se om det er et papir sti for den personen du prøver å finne. Som et eksempel, kan du slå opp Postal adresseforandring skjemaer eller bekrefte noens Selektiv Tjenesten registrering dersom du har en legitim grunn og riktig informasjon. Black Book Online gir en database med ressurser utviklet for å hjelpe deg med å spore folk ned. Mange av nettstedene er gratis å bruke. Det er noen som krever et betalt abonnement.

PeopleFinder

PeopleFinder er en omfattende søkemotor som ser gjennom nesten alle typer offentlige posten. Det er en betalt tjeneste, og vil koste rundt $ 40 for en fullstendig rapport. Avhengig av den enkelte, kan du finne informasjon om hvor de bor, deres pårørende, eventuelle lovbrudd, alias navn, romkamerater, hjem detaljer og nabolag info. Dette er et bra sted å starte hvis alt du trenger å søke med et navn. Det kan gi verdifull informasjon som kan avgreining til andre frukt online søk.