Personvern Problemer med bærbare PC-er

Personvern Problemer med bærbare PC-er


Allment tilgjengelig bredbånd Internett gjør det praktisk å bruke den bærbare omtrent hvor som helst. Mens praktisk, reiser dette også bekymringer for personvernet. Hackere kan enkelt fange opp sensitiv informasjon fra en intetanende laptop bruker. Beskytt deg selv og din laptop ved å være klar over din bærbare personvernsårbarheter og ta de nødvendige forholdsregler mot dem.

Screens

En av de store irritasjonsmomenter ved bruk av den bærbare datamaskinen i det offentlige er at alle kan se på den bærbare skjermen og se hva du jobber med. For å unngå dette, jobbe i et avsidesliggende område når det er mulig, eller i det minste plassere deg hvor naboer ikke kan lett se skjermen din, slik som å sitte med en vegg bak deg. Laptop personvern skjermer kan bidra til å løse dette problemet; disse er tynn plast skjold som passer over din bærbare skjermen for å skjule det fra hver visning, unntatt rett på. Mens du kan se på skjermen gjennom filteret, folk sittende eller stående i en vinkel kan ikke.

åpne nettverk

Gratis trådløst nettverk gjør jobbe ute på en laptop praktisk, men kan også la en intetanende brukeren åpen for angrep. Bekreft alltid at du kobler deg til et legitimt nettverk. Noen hackere liker å sette opp dummy nettverk i området som har lignende navn til legitimt. Når det er mulig, bruker en kryptert offentlig nettverk snarere enn en som er koblet til en åpen Internett-tilkobling. Hackere kan enkelt skanne ukrypterte nettverk for verdifulle data.

Datasikkerhets

Beskytt din bærbare mens du arbeider i offentlig ved hjelp av økt sikkerhetsinnstillinger. For eksempel, når du kobler til et trådløst nettverk i Windows 7, kan du definere nettverket som et offentlig nettverk og Windows vil automatisk heve sikkerhetsinnstillingene. Hvis du kjører en annen enn Windows 7 system, installere og aktivere en brannmur kan bidra til å beskytte din bærbare datamaskin på en lignende måte. Unngå å holde verdifulle data, som konfidensielle filer, på den bærbare. Hvis dette er uunngåelig, bør du vurdere å kryptere dataene dine, enten fil ved fil eller ved å kryptere hele stasjonen. Ved å kryptere dataene dine, hvis noen gjør få tilgang til den bærbare datamaskinen, vil dataene være ubrukelig for dem.

Tyveri

Beskytt din bærbare PC mot tyveri. En stjålet laptop betyr at tyvene har tilgang til all personlig informasjon som kan være lagret på den bærbare. I tillegg til å beskytte dine data, beskytte din bærbare datamaskin mot tyveri ved å aldri forlate den uten tilsyn. En laptop lås kan hjelpe forankre den bærbare datamaskinen til et stabilt objekt, som en tabell, for å motvirke at noen frekke tyven som kan være lurt å forsøke å ta tak i det og kjøre. Metal sikkerhet klistremerker kan bidra til å avskrekke tyver av svært synlig branding det som din eiendom. Enda bedre, disse sikkerhets klistremerker er umulig å fjerne uten å skade skallet av laptop som betyr at tyven ikke kan videreselge den, noe som gjør det til en mindre ønskelig mål. For mer tyverisikring, bør du vurdere å investere i en bærbar PC tracking system som LoJack som kan bidra til å gjenopprette maskinen i tilfelle den blir stjålet.