Photobooth og iChat Effekter

Apples Mac OS X-operativsystemet kommer med sin egen opprinnelige instant messaging-applikasjon, iChat og Photo Booth for å ta bilder eller spille inn video. Både iChat og Photo Booth har effekter som du kan bruke til stillbilder, videoopptak og videosamtaler. På toppen av standard effekter, kan du også laste ned ekstra effekter fra tredjeparts utviklere.

iSight oversikt

ISight er innebygd webkamera som følger med Mac-maskiner og konfigureres automatisk for iChat og Photo Booth. Du får tilgang til iSight gjennom Photo Booth, iChat, iMovie, QuickTime og andre programmer som registrerer eller sende video. Dessverre, som av publiseringstidspunktet, alle innstillinger for iSight er automatisk - inkludert lysstyrke, farge, kontrast og fokus - og du kan ikke få tilgang til dem på Mac.

iChat Effekter

Videoen effekter tilgjengelig i iChat inkluderer sepia, sort-hvitt, Glow, Comic Book, farge blyant, termisk kamera, X-Ray og Pop Art. Face-altering effekter inkluderer Bulge, Dent, Virvel, Squeeze, Mirror, lys Tunnel, Fish Eye og Stretch. Moving bakgrunn effekter inkluderer Clouds, fargede prikker, Earthrise, Eiffeltårnet, fisk, Rollercoaster, Sunset og Yosemite. Du kan også dra et bilde, og slippe den i et tomt spor for å lage dine egne bakteppe.

Photo Booth Effects

Photo Booth tilbyr nøyaktig de samme effektene som iChat, bortsett fra at du ikke trenger å være koblet til en video chat for å bruke dem. Photo Booth kan du ta stillbilder og videoopptak med effekter. Når du tar et stillbilde, fryser effekten i øyeblikket bildet blir tatt. For å få tilgang effekter, åpne Photo Booth og skyv indikatoren til å velge mellom stillbilder eller video opptaksmodus. Klikk på "Effects" -knappen rett under bildet til venstre og deretter en effekt for å bruke den.

Ekstra effekter og innstillinger

Hvis du ikke er fornøyd med de eksisterende effekter i iChat og Photo Booth, add-on MoreiChatEffects tredjeparts tilbyr ekstra effekter for gratis. Du kan laste ned og installere MoreiChatEffects, og en rekke nye effekter automatisk vises i din Effects Vindu i både iChat og Photo Booth. På samme notat, hvis du ønsker å endre de automatiske innstillingene på iSight, tredjeparts applikasjons iGlasses lar deg justere lysstyrke, kontrast, farge, metning og mer.