Photoshop CS3 Installasjonsinstruksjoner

Photoshop ble først utgitt i 1989 og har gått gjennom flere versjoner siden begynnelsen. Den første versjonen ble opprettet for Mac OS bare. Photoshop ble kjøpt av Adobe i 1990. CS3-versjonen av Photoshop tilbyr et nytt grensesnitt, designet for å være mer brukervennlig. Det er 22 bildejusterings å hjelpe redigere bilder. Andre tillegg til Photoshop CS3 inkluderer forbedret lysstyrke og kontrast, ny pipetteverktøyet, svart og hvitt justering, automatisk Photomerge og justere kontroll.

Bruksanvisning

1 Lukk alle programmer som kjører på datamaskinen. Slå av antivirusprogrammet mens du gjør Photoshop installasjon.

2 Sett inn og lukk DVD i diskstasjonen. DVDen vil be om administratorpassord; Hvis du ikke er administrator, har administratoren legge inn informasjon. Hvis Photoshop programvare ble lastet ned, dobbeltklikker du på den nedlastede filen.

3 Klikk på "Setup.exe" for å starte installasjonen. Installasjonsveiviseren guider deg gjennom trinnene som er nødvendige. Den komplette installere tar omtrent fem minutter å fullføre.

4 Dobbeltklikk på "Photoshop" -ikonet når installasjonen er fullført. Klikk "Godta" og skrive inn serienummeret eller aktivisering koden som følger med programvaren.