Photoshop Levels

Photoshop programvarepakke fra Adobe gir sine brukere med mange alternativer for å redigere digitale bilder. Sammen med verktøy for styring av farge, kopiering og skjæring, Photoshop tilbyr måter å fokusere lys og mørk, svart og hvitt og alle de grå området i mellom. Gjennom sin Nivåer vinduet, brukere, en interaktiv gruppe av kontroller som gjør går til det ekstreme så raskt som et lysbilde til venstre eller høyre.

Definisjon

Et on-screen måte å justere belysning i form av svart, hvit og grå, Photoshop Levels vindu er et av programvarens mange verktøy i bilderedigering. Sammen med et par avanserte alternativer i vinduet, presenterer Nivåer to viktigste arbeidsområder - inndatanivåene og produksjonsnivåene. Hver har skyve trekanter. Når en bruker beveger trekanter til venstre eller høyre, bildet enten lysere eller mørkere, henholdsvis.

Lokasjon

Nivåene vindu i Photoshop ligger ved å trekke ned "Image" menyen, klikke på "Justeringer" og velge "Levels". En liten pop-up Nivå åpnes med de to glidebryteren seksjoner. Ett nyttig tips er å dra vinduet av til høyre side av Photoshop arbeidsområdet. Når du arbeider i Nivåer vindu skyve trekanter, endringene skjer i sanntid til bildet på arbeidsområdet, så å kunne se vinduet og bildet er nyttig.

fordeler

Photoshop Nivåer vinduet og tilhørende glidebryterne legger mye image tilpasningsmuligheter på et digitalt redaktørens fingertuppene. Bruk Levels vinduet på bilder som er enten overeksponert (for mye sol, altfor lyse flash) eller undereksponerte (grå himmel, dårlig belysning). Selv om Levels vinduet er optimal hvis et bilde som har gått galt, er det også nyttig når du legger kunstnerisk design til et bilde. Gloom opp et bilde selv om skytingen dagen var sol og lys og lage skreddersydde bilder, Mother Nature eller spesialbelysning ikke nødvendig.

advarsler

Riktig dokument beskyttelse aktiviteter vil forhindre de fleste spørsmål knyttet til Levels vinduet. Hold alltid en original kopi av bildet du jobber Nivåer på, for eksempel ved versjons det "Image1", "Image2" eller helt døpe det gjennom "Fil" og "Lagre som" alternativet. Hvis det på noe tidspunkt, klikker du på "OK" for å lukke ut Nivåer vinduet, men revurdere hvordan bildet ser ut med de nye nivåene, klikker du på "Edit" -menyen og velg "Edit" og deretter "Undo Levels", som tar deg tilbake til sist lagrede Levels utseende. Du kan gå tilbake på denne måten gjennom nivåene flere ganger, eller bare lukke bildet uten å lagre, gjenåpne den opprinnelige, endre navn på den og starte på nytt.