Photoshop Oppgaver for en fotograf

Photoshop Oppgaver for en fotograf


Mange fotografer er i stand til å utføre jobben sin ved ganske enkelt å gripe sitt kamera, noen film, et minnekort og et stativ, og treffer veien, men av og til forespørsler om visse oppgaver kan strekke seg utenfor sitt bilde-tar evne. I disse tilfellene kan fotografer stole på Adobe Photoshop grafisk design programvare for å hjelpe dem å fullføre digitale designoppgaver. Bilder fortsette å være front og senter, men får viktige tilpasninger for å gjøre dem helt nye eller bare litt endret. I en fotografs arsenal, hjelper Photoshop oppgavene blir bildet perfekt.

retusjeringen

For noen fotografer, er ikke jobben over når de klikker sine skodder. I stedet, flere oppgaver venter dem, som er der Photoshop kan komme godt med. Fotografer kan trenge å de-devil sine fag, ved hjelp av Photoshop for å fjerne røde øyne. Senere versjoner av Photoshop har filtre og verktøy for dette, men alle versjoner av Photoshop tilby "Lasso" verktøyet, som fotografer kan benytte for å sirkle en iris og endre farge tilbake til det normale. Andre alternativer for retusjeringen omfatter bruk av "Clone Stamp" -verktøyet eller "Blur" verktøy for å fjerne akne, arr, rynker og alder flekker, sammen med å gi kundene tenner en makeover med "Levels" eller andre hvite / bleking alternativer.

Tekst

Fotografer som må legge til tekst til bildene sine, kan gjøre det digitalt med Photoshop "Type" -verktøyet - som er hva Photoshop kaller teksten. Verktøyet, symbolisert ved en "T", er en ideell måte å legge til et datostempel, copyright informasjon - Photoshop har også innebygd opphavsrett og varemerker symboler tilgjengelig for å legge - eller en bildetekst. Selv legge til tekst kan forstyrre bildet integritet, Photoshops verktøy inkluderer alternativer for å visne, blande og fargelegge teksten slik at fotografen kan få det akkurat.

Transformation

Selv om noen kameraer har innstillinger som sepia for en gammel timey utseende, ikke alle fotografer har hva kundene er ute etter, eller muligheten til å gjøre det skje. Photoshop tilbyr hjelp med noen transformasjon oppgaver som rendering en vanlig landskap bilde, for eksempel en persons bakgård i et oljemaleri, svart og hvit, neon rør eller krom. Disse er funnet utenfor "Filter" -menyen. Ved å bruke Photoshop er "Lasso" verktøyet og fargealternativer som "Hue" glidebryteren, kan fotografer også utføre oppgaver som å snu en full fargebilde til et sted fargebilde.

Anti-realisme

Når fotografer har til oppgave med noe utenfor grensene av virkeligheten og kan ikke fanges opp på film, for eksempel legge en annen leder på sitt fag nakke eller kloning en favoritt kjæledyr så er det to i bildet, gjør Photoshop disse forespørslene til virkelighet. Ofte innebærer dette å bruke en av Photoshop utvalg verktøy for å skissere og velge området, deretter utføre noen form for funksjon, for eksempel kopiering, recoloring eller et filter. Andre ikke-så-realistiske oppgaver en fotograf kan stå overfor er forflytning av sine undersåtter til en helt annen bakgrunn - som å flytte et gruppeportrett fra en strand scene til en iglo - og overføre en hodet på en annen kropp. Dette er uformelt referert til i verbformen som "Photo", slik som når en klient ønsker å fremstå i et bilde med en folkesky kjendis.