Photoshop Tresnitt Technique

Photoshop Tresnitt Technique


Opprette et tresnitt bilde fra et bilde som kan gjøres i de fleste av de nyere versjonene av Adobe Photoshop. Det har en tendens til å fungere bedre på enklere bilder, men du kan prøve det med mer komplekse og fylte bilder, også. Tresnittet Bildet vises mer som et kunstverk enn et tradisjonelt bilde.

blending

Det grunnleggende konseptet med alt arbeid i Photoshop er aldri å jobbe med det opprinnelige bildet. Du kan skade den eller gjøre noe som ikke kan angres, så lagre en kopi før du gjør noe annet. Når du har kopien, er den første tingen å gjøre for å gjøre et lag kopi av bildet. Med lagpaletten åpne (klikk på "Window", velg deretter "Lag"), drar du ikonet på bildet til knappen nye lag i bunnen. Dette vil beholde det opprinnelige bildet og legge en kopi lag over toppen av den. The Blending mode må endres fra Normal til Multipliser (klikk "Lag", velg "Layer Styles" velg "Blending Options").

High Pass

Bruke Bakgrunn Copy Layer, legg et High Pass (klikk på "Filter", velg "Annet" og velg deretter "High Pass") på ca 1,6 i radius. Dette vil slå bakgrunns Copy Layer inn i en svart og hvitt bilde som er nesten som en tegning. Hvis du går til lagpaletten og klikk på øyet ikonet for bakgrunn, vil du bare se bakgrunns Copy, som vil vise deg hva tresnittet vil se ut. Klikk hvor øyeikonet var å lage bakgrunnsbildet vises igjen.

Terskel

Velg Bakgrunn Copy Layer, og deretter bruke terskel for å definere tresnitt Layer (klikk "Image", velg "Justeringer" og velg deretter "Threshold"). Standardterskelnivå på 128 skal fungere fint, så bare klikk "OK." Nå velger bakgrunnsbilde og bruke Gaussian Blur (klikk på "Filter", velg "Blur", velg deretter "Gaussian Blur"). En radius på ca "6" skal dimme det underliggende bildet nok, men du kan bestemme hva du liker best. Hvis du ønsker en svart og hvitt skisse-type tresnitt effekt, bruk det originale bildet og Fotokopi Filter (klikk på "Filter", velg "Filter Gallery", velg "Sketch" og velg "Kopi") eller Stamp Filter (klikk " filter, "velg" filter Gallery ", velg" Sketch "og velg" Stamp ") for en grovere kutt.