Photoshop triks for Face

Photoshop triks for Face


Når du tar et bilde, er du prisgitt din bakgrunn, belysning og til og med temperatur og tid på døgnet, alle kan kaste skygger og refleksjoner på ansiktet til din modell. Photoshop grafikkprogrammet, som er tilgjengelig i Adobe Creative Suite, kan hjelpe deg å redigere bildene dine, ta ut fagenes funksjoner, slette urenheter og legge til forbedringer, alle med et par raske klikk med musen.

make~~POS=TRUNC

Photoshop har ganske mange triks for å gjøre over en modell ansikt. Ved hjelp av programmet "Lasso" verktøyet for å skissere bare et bestemt område, kan du forbedre bildet ved bleking noens tenner (ved hjelp av "Lysstyrke" glidebryteren), legge leppestift, eyeliner og øyenskygge (ved hjelp av "Hue" glidebryteren) og selv endre hårfarge (ved hjelp av "Levels" glidebryteren). For å utføre andre kosmetiske effekter i Photoshop, kan du bruke verktøy som "Clone" verktøyet for å legge håret til der et motiv kan være å miste eller opplever patchiness eller effektivisere en dobbel-hake og under øynene skygger. Akne kviser, kan bli slettet, snudde grå håret til sin opprinnelige farge og rynker falmet tilbake inn i huden slik at de blir usynlige. En trenet Photoshop kunstner kan utføre handlinger som å fjerne arr eller fregner, glatting villfaren øyenbryn hår, og legger til øyevipper og lukke et gap i noens tenner.

Lighting

Enten din flash eksponert motivenes ansikter i bildet eller overskyet dag laget modeller ta på seg en grå hud tone, i Photoshop, kan du endre den lyseste personen dypt garvet eller fjerne farge å falme tilbake en altfor oransje hudfarge. Den "Lasso" verktøyet er effektiv her; det brukes til å velge et lite område av huden, deretter "Hue / Saturation" skyvebryteren kan kontrollere huden tone ned igjen til ønsket nivå. En fordel med disse verktøyene er det tillater kunstneren med kontrollpersoner hud tone; ved å justere tallene i "Hue / Saturation" glidebryterne, kan du slå alle i samme farge med bare et par raske klikk, uansett hvor de startet.

Virtuell virkelighet

Photoshop kan brukes som en prøveperiode for noen vurderer fargede kontaktlinser, et hår endring, en spray tan eller en falsk tatovering. Verktøy innen Photoshop kan bruke alle disse endringene til et bilde, der brukere kan eksperimentere med en ny identitet i sine bilder. Photoshop-brukere kan også utføre handlinger som å legge vekt på en modell ansikt for å vise før og etter bilder eller alder faget å spore prosessen med tiden. Ved å lime inn smykker fra et annet bilde på modellen, kan faget idretten øredobber eller et øyenbryn ring uten faktisk å ha de langsiktige virkningene av en piercing. Photoshop tilbyr verktøy som "Lasso", "Paint Bucket" og "Magic Wand" for å utføre virtuelle virkeligheten stil triks; Brukerne kan også dra nytte av å arbeide med "Layers" palett å legge til og fjerne elementer fra bildene.