Photoshop triks

Photoshop triks


Adobes Photosho er et effektivt verktøy for bruk i grafisk design. Du kan alltid lære mer med denne programvaren --- selv om du har brukt det en stund. Photoshop er kjent som en grafikk redigering programvare, noe som betyr at du kan bruke den til å redigere bilder. Du sannsynligvis ikke har hørt om flere Photoshop-triks.

historie States

Hvis du vil ha Photoshop "angre" -funksjonen for å bringe deg tilbake mer enn bare det siste trinnet, gå til History States innstilling av Photoshop. Finn det ved å klikke på "Rediger" -fanen og deretter "Preferences". Klikk på "Performance" -menyen. Der kan du justere antall History statene til et høyt tall, for eksempel 30 --- et hendig verktøy hvis du må angre flere av dine tidligere trinn. Merk at hvis du bruker en datamaskin med færre enn 2 GB minne (RAM), bør du ikke skal bruke angrefunksjonen for ofte.

Font Preview

Font Preview er en funksjon i Photoshop som lar deg forhåndsvise en hel rekke skrifter. Selv om du kanskje liker alltid å ha et bredt utvalg av skrifter som er installert og på klar, kan for mange skrifter i forhåndsvisnings hindre hastigheten din mens du arbeider. Slå av denne funksjonen kan gå en lang vei mot å forbedre hastigheten på Photoshop erfaring. Klikk på "Rediger" -fanen og deretter "Preferences", deretter "Type" -menyen. Fjern merket i boksen ved siden av "Preview Font Preview Size."

Rens Hver så ofte

Purge er en Photoshop alternativet som vil gi deg raskere ytelse mens du bruker Photoshop. Når du bruker programvaren, bygger bildedata opp i sin utklippstavlen, historie og angre funksjoner. All denne aktiviteten arbeider for å binde opp minne på datamaskinen din, øke nedgang i effektiviteten. Slik sletter du noen av disse bildedata og frigjøre mer minne, klikk på "Rediger" -fanen og deretter klikker du på "Purge" alternativet. Husk at spyling av History funksjonen vil tømme ut all History States lagret tidligere.

Standard papp Color

Det tomme området rundt et bilde i Photoshop kalles papp. Du kan returnere papp farge til standard grå. Klikk på Paint Bucket verktøyet på verktøypaletten, klikk på "Forgrunn" fargekartet i "Tools" paletten. The Color Picker vil da åpnes, hvor du vil se tre bokser merket "R", "G" og "B." Skriv inn nummer 192 i hver av disse boksene for å gå tilbake montasjebordet til standard grå farge. Ikke glem å klikke på "OK" for å lagre endringene.