PHP for å sende e-post på MySQL feil

Feilhåndtering fanger feilreaksjoner på en PHP web-side og lar deg lage en metode for å håndtere problemet. Du kan bruke en tilpasset feilhåndterer å sende en e-post til nettstedet administrator for å varsle administrator som et problem eksisterer. Denne typen koding fanger feilen, slik at du vet at brukerne opplever problemer på siden, og du kan stoppe feilene fra å fortsette.

PHP Editors

PHP er ren tekst, som betyr at du kan redigere koden din med billig eller gratis redaktører. Hvis du ikke har noen redaktør installert på datamaskinen, kan du også bruke Windows Notepad til å redigere koden. Du må ha en PHP server eller verts konto for å kjøre kode i en nettleser. Kjører koden i en PHP-motoren er nødvendig å teste de nye kodeendringer.

Opprette en egendefinert funksjon

Du kan opprette en feilbehandleren med noen tilpassede navn. Den nye behandleren bruker "post" -funksjonen for å sende en e-post til alle brukere du ønsker å motta varsler. Skriv inn følgende kode for å lage feilbehandleren:

funksjon email_error ($ unntak) {

post ('[email protected] ',' Feil Caught ',' PHP Side error ');

}

Erstatt e-postadresse med ditt eget. Den "Feil Fanget" teksten er tema, og "PHP Page error" teksten er kroppen av meldingen. Erstatte disse to parametrene med din egen melding.

Hekte Handler

Før den nye funksjonen fungerer som en feilbehandleren, må du koble den handler med "set_exception_handler" -funksjonen i PHP. Du må ringe "set_exception_handler" -funksjonen for å fortelle kompilatoren at funksjonen er en feilbehandleren. Skriv inn følgende kode i koden din:

set_exception_handler ( 'email_error');

Skikken handler kalles når du kaster en feil enten manuelt eller når det oppstår en uventet feil på websiden. Hooking en feilbehandleren er nødvendig, slik at PHP kompilatoren ikke bruke funksjonen som en vanlig objektorientert funksjon.

Kast en Unntaks

Når du har opprettet unntak handler, kan du ringe eller "kaste" unntak i noen del av koden din. You "wrap" koden med en feilhåndterer å sende e-post hvis PHP returnerer en feilmelding til brukeren. Følgende kode viser hvordan du kan "kaste" en feil og kaller feilbehandleren:

kaster nytt unntak (email_error);