Ping i iTunes

Sosiale nettverk har blitt en så integrert del av dagliglivet som omtrent alle program eller en tjeneste kan legge til en "sosial" aspektet til sitt grensesnitt. Dette er tilfellet for Apples iTunes, som gjennomførte musikken baserte sosiale nettverkstjenesten Ping med v10.0 oppdatering. Ping kombinerer elementer fra populære nettsamfunn som Twitter og Facebook med iTunes Store, slik at du kan "like" elementer, finne venner og følg artister.

Egenskaper

Ping lar deg finne vennene dine og finne ut hva de lytter til og hva de liker på iTunes. Ping lar deg også "følge" populære artister for å holde tritt med sine nyheter og informasjon. Du kan "like" en artist, album eller enkelt sang fra iTunes Store eller direkte fra iTunes-biblioteket på datamaskinen. Hold deg musen over en sangtittel og klikk på "Like" -knappen når den vises da.

Social Network Integration

Ping sosiale nettverk integrasjon funksjonen lar deg koble til din Twitter-konto. Koble til din Twitter-konto kan du få kontakt med og følge brukerne du følger på Twitter som også er på Ping. Koble Ping til din Twitter-konto kan du også automatisk tweet din Ping aktivitet, noe som betyr at hvis du liker et element eller begynne å følge noen det vil bli lagt til din Twitter-profil.

iOS-enheter

Ping er også tilgjengelig fra iOS-enheter som iPhone, iPad og iPod Touch, gjennom iTunes app. Slik bruker Ping på iOS-enheten, åpner du iTunes app og deretter finne en sang, album eller artist. Klikk på navnet på sangen, album eller artist for å få opp informasjon siden og deretter på "Like" å like det på Ping. Trykk på "Ping" -knappen på bunnen menylinjen i appen tilgang til Ping konto og profil. Dessverre, som på tidspunktet for offentliggjøring du ikke kan liker et element på Ping gjennom iPod-programmet på iOS-enheten.