Pinnacle Tips & Opplæring

Pinnacle Tips & Opplæring


Pinnacle Studio er et program som tilbyr video og audio prosjekt evner. Programmet kan brukes til å eksportere video og lyd prosjekter eller opprette nye. Programvaren kan også legge til
temaer og grafikk. Pinnacle kan være en veldig kreativ og nyttig program med riktig sett med tips og veiledninger.

Forbedret Pinnacle Funksjoner

Pinnacle 14 er utstyrt med funksjoner som ikke var inkludert i tidligere versjoner. En av de forbedrede funksjonene er muligheten til å se alle dine videoer på en side, heller enn å måtte bla gjennom dem alle. En annen ekstra funksjon er favoritt mapper. Åpne en mappe, høyreklikker med musen, og deretter lagre den aktuelle mappen som favoritt. Dette kan gjentas for flere mapper. Denne informasjonen kan vises med Pinnacle 14: Brukervennlighet Video (Resource)..

Bruke Montage

Pinnacle Montage bidrar til å gjøre videoene ser mer profesjonell ved å legge til temaer som egner seg for prosjektet du arbeider på. Temaene kjøre gamut fra babyer til ferier. Med Montage, kan du endre videopresentasjon ved å legge til titler, animerte åpninger, og personlige lukkinger. Alt dette gjøres ved å klikke på "Montage" -knappen som finnes i Verktøy-menyen. (Ressurs)

Video Interface med Pinnacle Studio 12 og Above

Mange brukere av Pinnacle Studio 12 er ikke klar over en funksjon som lar deg skreddersy din egen arbeidsplass for videoer. Ved å bruke fanen som heter "Vis rammer og bilder," du kan justere skjermvisning ved å endre størrelsen på video og andre deler av skjermen. Dette gjør at du kan legge til flere videoforhåndsvisninger på samme side. Imidlertid kan ikke alle skjermer eller oppløsning str denne funksjonen. Du trenger minst en 22-tommers skjerm og en oppløsning på 1680 x 1050. (Ressurs)

Pinnacle Guider

Pinnacle tutorials kan bli funnet på Internett. Men det mest pålitelige er fra Pinnacle nettstedet selv, som tilbyr ulike tutorials på ulike aspekter av Pinnacle programvare.