Pixel Art Verktøy

Pixel Art Verktøy


Per definisjon pixel art er skapt piksel for piksel ved å opprette konturer og bruke en begrenset fargepalett. I Photoshop en kunstner bruker et begrenset antall verktøy. Purister av kunstform vil debattere bruk av verktøy som blander eller bruken av noe filter som skaper effekter. Mest pixel kunst er opprettet med en blyant verktøyet.

Blyant

Når blyant verktøyet brukes for pixel art er satt på en piksel, og brukes primært for skisserte. Du kan endre fargen til å skissere områder i forskjellige farger.

Børste

Børsten brukes som blyant verktøyet, men for å dekke større områder med farge inni en disposisjon. Du bør bruke hard kant innstillingen.

Viskelær

Viskelær verktøyet fjerner piksler fra tegningen og brukes til å rydde opp områder av farger og konturer. Sett viskelær på en piksel.

Eye Dropper

Når du ønsker å vite hva fargen på en bestemt piksel er, bruker du øye dropper verktøy for å identifisere den. Bare trykk dropper verktøyet på pikselen i tankene. Dette vil angi forgrunnen farge eller bakgrunnsfarge, avhengig av hvilken grunn velges ved bunnen av verktøyet bar. Når forgrunnen er valgt med ønsket farge og du velger penn, pensel eller maling bøtte verktøyet, blir den valgte fargen lastet inn i verktøyet.

marquee

The Marquee verktøyet isolerer en geometrisk eller uregelmessig form på tegneflaten og lar deg manipulere eller kopiere dette området.

Tryllestav

Tryllestav fungerer som pipetteverktøyet og telt sammen. Det identifiserer en piksel av farger og disse fargene rundt det som er nær fargen. Du kan kontrollere hvor nær du ønsker å velge en farge ved å endre toleranse av staven. Jo større tall, jo mindre selektiv staven er og jo flere farger det vil identifisere som er tett i fargen til den valgte piksel.

Paint Bucket

Maling bøtte verktøyet brukes til å fylle skissert områder av en tegning med en farge.

antialiasing

Antialiasing er en betegnelse på prosessen med å fjerne skarpe kanter fra et objekt ved å blande den med en overgangs farge inn i tilstøtende farger. Det finnes verktøy og filtre som vil gjøre dette. Istedenfor en purist skaperen av pixel art holder seg til piksel for piksel gjengivelse av effekten, mens noen pixel art artister vil bruke verktøy for å blande. The purist vil blande grove kantene av figuren eller objektet ved å legge piksel for piksel en farge som passer omrisset til bakgrunnen med blyant verktøyet. Dersom omrisset er svart de vil bruke grå å blande.