Portable Zip Password Recovery

Det er få ting mer frustrerende enn å glemme passordet til din egen ZIP arkiv, spesielt når det inneholder viktige filer du (eller sjefen din) trenger akkurat nå. Portable ZIP Password Recovery Magic er et verktøy som lar deg gjenopprette passordet fra en beskyttet ZIP-arkiv. Det kalles "Portable" fordi verktøyet ikke trenger å være installert på datamaskinen for at den skal kjøre. Programmet Grensesnittet er enkelt å bruke, selv for nybegynnere databrukere, og du kan bruke den fra en USB flash-stasjon for større mobilitet.

Bruksanvisning

1 Last ned "Portable ZIP Password Recovery Magisk" (se Ressurser). Pakk ut RAR-fil arkivet til en katalog.

2 Dobbeltklikk på "ZIPRecover.exe" filen for å starte verktøyet. Klikk på "Settings" -knappen for å vise de avanserte alternativene. Klikk på "Brute Force" -kategorien.

3 Klikk på "Open" knappen og finn passordbeskyttet ZIP-fil. Klikk på den for å velge den, og klikk "Åpne". Klikk for å plassere eller fjerne et merke i boksen ved siden av "Velg bokstaver", "Velg tall" og "Velg symboler" alternativer. Skriv inn en tallverdi i "Min" og "Max" passord lengde tekstfelt.

4 Klikk på "Start" -knappen for å starte passordgjenoppretting. Gjenopprettingsprosessen kan ta flere timer å fullføre, avhengig av lengde og karakter rekke passordet. Den gjenopprettede passordet vises i siste linje i tekstfeltet området.