Postliste personvern

Informasjon personvernreglene for Internet postlister kan variere sterkt, og kan sette din personlige informasjon i fare. Gjennomgå alle retningslinjer før sammenføyning eller legger til en liste for å forstå hva slags informasjon som er gjort tilgjengelig for listen og hvordan informasjonen skal brukes.

risiko

På et minimum, alle elektroniske postlister har e-postadressen på filen. Andre vanlige lagret informasjon inneholder ditt navn og annen informasjon du måtte ha meldt seg frivillig som din plassering eller demografi. Diskusjonslister kan også arkivere noen innlegg som sendes til listen.

politikk

Veldrevne postlister har en personvernpolicy stateing hvordan epostlisten til hensikt å bruke informasjonen, om opplysningene kan overføres eller selges til en annen part, enten arkiver oppbevares og hvis disse arkivene er offentlige. E-postlister kan være gjenstand for to eller flere retningslinjer for personvern hvis listen er drevet av en organisasjon, men vert en annen virksomhet. I dette tilfellet, kan du spørre listeadministratoren som politikk, om heller, erstatter den andre.

betraktninger

Bare bli med postlister med minstekravet informasjon. Når du er i tvil, ikke bli en adresseliste som ikke tydelig hvordan de vil bruke og beskytte din personlige informasjon.