Print Management Software for biblioteker

Print Management Software for biblioteker


Print management software gjør bibliotek lånetakerne å skrive ut og betale for dokumenter uavhengig, uten hjelp av bibliotekpersonalet. De fleste programvarepakker på markedet gjør at bibliotekene å spore skriverbruk og redusere papiravfall, og samtidig bevare brukerens personvern.

Samle betalinger

Print Management Software for biblioteker

Kortleser

Nå som de fleste bibliotekene har flere datamaskiner for gjester, ikke lenger har bibliotekansatte til å håndtere betalinger. Dagens programvare samler betaling autonomt og lar bibliotek administratorer muligheten til å koble den med maskinvare som en mynt eller kreditt / debetkort leser.

Redusere papiravfall

Print Management Software for biblioteker

Redusere papirforbruket sparer trær.

I løpet av våren 2008, TechSoup undersøkelse av non-profit organisasjoner funnet, "... mer enn 77 prosent av organisasjonene ... var interessert eller svært interessert i øko-utskrift programvare."

I denne alderen av "Going Green," print management software som gjør det mulig for brukeren å kombinere sider, eller fjerne uønskede deler i en utskriftsjobb er et opplagt valg. Se TechSoup liste over anbefalinger, hvorav noen er tilgjengelig for gratis nedlasting, og mange av dem er lett kombineres med annen programvare.

Egenskaper

Print Management Software for biblioteker

Stor nettverksskriver

Ifølge Richard W. Boss av American Library Association (ALA), "Nesten alle [print programvare] produkter tilbyr muligheten til å begrense antallet utskriftssider, variable kostnader for ulike skrivere og utskriftsformater og bibliotek-spesifisert antall gratis sider før betaling er nødvendig. " Disse valgene gir skyts hva han vil og også bidra til biblioteket styre kostnader, avgiftsinnkreving og papirbruk for små til store nettverk.

Kombiner med Access Control

Print Management Software for biblioteker

Bibliotek datamaskinstasjon

I tillegg til å administrere skrivere, biblioteker trenger for å administrere brukertilgang til datamaskiner og overvåke gang reservert for hver bruker. Noen leverandører vil bestille begge deler styringssystemer i én pakke, ofte tilby en rabatt for å lisensiere begge. Se Richard Boss publikasjon på ALA.org stedet for anbefalinger av sammen pakker.