Printer Memory Types

Printer Memory Types


Oppgradering av skriverens minne eller installere mer minne øker hastigheten og funksjon av din PC, øker hastigheten på utskrift, sikrer at større filer kan skrives ut med letthet, gjør søknadsbehandling å kjøre mer effektivt og forbedrer den generelle produktiviteten. Øker skriverminnet kan forlenge levetiden til skriveren og bidrar til å holde tritt med økte krav.

Enkelt In-line Memory Module

Enkelt i linjer minnemoduler (SIMM) er av samme type minne som brukes i datamaskiner. Men dette betyr ikke at de er utskiftbare. Gjennomgå skriverens dokumentasjon for å finne ut hvilke minnekort ville være best egnet for minneoppgradering. SIMM kan kjøpes med paritet eller ikke-paritet minne og, avhengig av skriveren kravene, kan kreve bestemte former for minne, inkludert synkron dram (SDRAM), dram (DRAM) eller utvidet datautgang tilfeldig -Tilgang minne (EDO RAM).

Du kan finne ut om skriveren tar paritet eller ikke-paritet minne ved å telle antall minnebrikker på modulen. Hvis det har ni eller 18 identiske minnebrikker, har det paritet. Hvis den har fire eller åtte eller 16 identiske minnebrikker, det har ikke paritet.

SIMM prisene varierer basert på resultatene hastighet og antall megabyte minne. Hastighet måles i nanosekunder (billionths av et sekund), og produktivitets varierer fra 60ns til 80ns. En SIMM uten paritet kan være betydelig rimeligere.

Proprietære Minnemoduler (PMM)

Denne type minnekort er laget spesielt for et bestemt element. På grunn av spesifisiteten av denne type, har de en tendens til å være dyrere enn SIMM kort. Proprietære minnemoduler (PMM) koster $ 100 og mer.

Dram

Dram (DRAM) er blitt foreldet, som i 2010, fordi det er en gammel form for lagring av informasjon som ofte er tregere enn gjennomsnittet RAM. Det har blitt erstattet i mange tilfeller ved utvidede datautgang, som er sterkere og raskere.

betraktninger

Det er unødvendig (og kanskje umulig) å legge til mer enn 16 MB minne i skriveren, ifølge Smart Computing nettside. Laserskrivere er den eneste typen skrivere som godtar oppgradert minne. Blekkskrivere så ikke godta ekstra minne.