Problemer Laste ned musikk og spill på iTunes

Problemer Laste ned musikk og spill på iTunes


Apple iTunes har blitt den mest vellykkede digital nedlasting tjeneste i verden. Programmet brukes av millioner av mennesker over hele verden til å laste ned musikk, filmer, TV-programmer og podcaster til sine datamaskiner og bærbare medieenheter. Apple kjøpte rettighetene til SoundJam MP søknad fra utviklere Robin Casady og Michael Greene i 2000 og renovert i programmering for å lage helt nye iTunes i 2001. Mens iTunes har blitt uunnværlig for mange PC-brukere, kan det være en kilde til frustrasjon så vel . ITunes-programmet gjør oppleve sporadiske problemer ved nedlasting av musikk og spill.

Feil (-50)

Apple iTunes kan plutselig stoppe midt i en kjøpt nedlasting og deretter en feilmelding vises på skjermen som sier det oppsto en ukjent feil med nedlastingen. Feilmeldingen vil ende i antall -50. Dette kan være et resultat av en forbindelse timeout på grunn av en treg nedlasting eller muligens på grunn av forstyrrelser fra andre programmer. Anti-virus programvare, brannmurer og annonsefiltre kan alle føre til problemer med iTunes nedlasting evne.

Feil (-39)

En musikk eller nedlasting av spill kan plutselig fryse i midten av nedlasting og resultere i en feilmelding. I likhet med feil (-50), vil meldingen si at det oppsto en feil, men denne meldingen er merket "Feil (-39)," og meldingen slutter med instruksen "Bruk Se etter kjøp-kommandoen i Butikk-menyen for å prøve igjen senere. " Den vanligste årsaken til denne feilen er tilstedeværelsen av web-akselerator programvare. Deaktiver programvaren og prøve å fortsette laste ned eller installere iTunes for å sørge for at du har den mest oppdaterte versjonen.

Feil (-3259)

Feil (-3259) kan vises under flere ulike sett av omstendigheter. Det kan dukke opp når datamaskinen prøver å koble til iTunes Store eller mens du laster ned musikk. Den vanligste årsaken til dette er fordi du kjører en eldre versjon av iTunes og programmet krever en oppdatering. Brannmuren kan også blokkere iTunes fra å oppnå full funksjonalitet. Slå av brannmuren og oppdatere iTunes programmet skal løse problemet.