Problemer med Acrotray.exe

Acrotray.exe er en prosess drevet av den fullstendige versjonen av Adobe Acrobat. Selv om det kan du lage PDF-filer, betyr Acrotray.exe ikke utføre nødvendige oppgaver dersom den er skadet eller mangler. Filen kan begynne å forårsake problemer hvis Adobe Acrobat opplever tekniske problemer, eller hvis en eller flere av filene er skadet i registeret. Hvis du ikke klarer å lage PDF-filer, finnes det måter å løse Acrotray.exe problemer å maksimere Adobe Acrobat ytelse.

Funksjon

Den Acrotray.exe filen installeres og brukes av Acrobat Distiller Helper programmet. Når programmet kjøres, kjører Acrotray.exe i Task Manager. Acrobat Distiller Helper er en del av den betalte versjonen av Adobe Acrobat. Programmet lar deg også lage PDF-dokumenter ved hjelp av ulike programmer. Funksjoner som de "overvåkede mapper", som overvåker filer som er lagret i en mappe, og konverterer dem til PDF, stole på prosessen for å utføre nødvendige funksjoner.

feil

I de fleste tilfeller vil du støte på problemer med å konfigurere Adobe programmer hvis Acrotray.exe mangler eller er skadet. Som standard blir filen hovedsakelig installert i Common Files mappen i Programfiler-mappen i Windows Utforsker. Acrotray.exe legges automatisk til oppstarts tjenester og kjører Windows når operativsystemet lanseres. Hvis du ikke klarer å konvertere filer til PDF, er acrobat.exe mest sannsynlig skadet eller ødelagt.

Løsning

Hvis du ikke klarer å lage PDF-filer, avinstallere Adobe Acrobat og installere en ny kopi løser Acrotray.exe feil. Når du avinstallerer den skadede kopiere og installere programmet, blir acrobat.exe automatisk lagt til datamaskinen. Før du avinstallerer Adobe Acrobat, lukke programmet eller du vil kjøre inn avinstallere feil. Når avinstalleringen konkurrerer, må du installere programmet ved hjelp av installasjonsplaten. Hvis du har kjøpt en elektronisk nedlasting, kan du logge på Adobe-konto for å laste ned og installere programmet. Koblingen skal være i e-postbekreftelsen du mottok da du kjøpte programmet.

advarsler

Laste ned en kopi av Acrotray.exe fra Internett kan føre til systemproblemer. Selv om noen nettsteder tilbyr en nedlastbar versjon av filen, er det ikke mulig å si om det vil fungere eller om det er skadelig programvare. Vær forsiktig nedlasting Acrotra.exe fra Internett fordi du risikerer å installere en problematisk fil.