Problemer med Aolbrowser.exe

Mens filen Aolbrowser.exe ikke har et virus eller spyware festet, kan det likevel føre til problemer med datamaskinen. Hvis du ønsker å installere eller fortsette å bruke AOL Desktop, trenger du denne filen fungerer som den skal, men hvis du ønsker å fjerne programmet, må du fjerne Aolbrowser.exe.

Hensikt

Filen Aolbrowser.exe er en kjørbar fil. Når lansert, installerer det AOL skrivebordet på datamaskinen. Filen er en av mange forbundet med AOL skrivebordet og er nødvendig for å lansere og bruke programmet. Uten filen, vil du ikke være i stand til å laste ned AOL skrivebordet til datamaskinen eller kjøre en allerede installert versjon.

potensielle problemer

Siden filen ble opprettet av en pålitelig kilde, bør den ikke inneholde virus eller spyware vedlegg. Men når installert på datamaskinen, kan du oppleve problemer med filen. For eksempel, hvis filen blir slettet eller endret, må du installere hele AOL desktop program. Hvis du ikke lenger vil at AOL skrivebordet og fjerne programmet, kan filen forbli på din datamaskin, som tar opp en liten mengde plass på harddisken.

reparasjoner

Hvis du opplever problemer med Aolbrowser.exe, kan du avinstallere den gjeldende versjonen av AOL Desktop og installere programmet på nytt. Avinstallere den nåværende versjonen fjerner den gjeldende aolbrowser.exe filen og andre tilknyttede filer, noe som forhindrer duplikater under den andre installasjonen. Bruk "Avinstaller et program" under "Control Panel" for en fullstendig fjerning.

Etter å avinstallere programmet, kan du fylle ut en andre installasjonen ved å besøke AOL hjemmeside og laste ned en ny versjon eller ved å installere en AOL installasjons CD.

fjerning

Hvis du allerede har avinstallert AOL Desktop programvare, men har fortsatt Aolbrowser.exe filen på skrivebordet, kan du slette filen manuelt. Slette filen vil ikke skape noen problemer med ustabilitet med datamaskinen. Du kan også trenge å fjerne filen fra "nylig nedlastede programmer" fanen i nettleseren din hvis du har lastet ned installasjonsprogrammet AOL Desktop nylig. Slette filen fra både datamaskinens harddisk og lagrede Web nedlastinger sikrer total fjerning.