Problemer med bærbar datamaskin sporing enheter

Bærbare datamaskiner er en av de mest stjålne og tapte enheter i verden. Ifølge "PC World," La Guardia Airport i New York har ca 70 000 uavhentede bærbare datamaskiner som i 2010. Laptop sporing enheter er en ganske ny utvikling og fortsatt sårbare for smarte tyver.

betraktninger

De mest vanlige laptop-sporing enheter bruke programvare for å ta kontakt med en sentral server for å sjekke om eieren melder den stjålet, ifølge CNet. Men denne tjenesten krever tyven til å gå online bruker den bærbare datamaskinen. I tilfelle av spionasje eller et forsøk på å hente personopplysninger, kan tyven bare ønsker sensitive data og aldri koble til Internett.

Privatliv

En annen viktig faktor å vurdere når du bruker en datamaskin sporing enheten er mangelen på privatliv når en tredjepart har informasjon om oppholdssted, ifølge Technewsworld. GPS-sporing systemer holde en logg over tid og reisearrangementer som du reiser over hele landet.

Tips

Selv om du gi avkall på laptop-sporing enheter, alltid backup og kryptere dine viktigste filer, ifølge PC World. Rachel Davy av Business.com foreslår å kjøpe dekselet låses for porter og harddisk på datamaskinen for å hindre uautorisert tilgang. Adeona, produsert av University of Washington, er et gratis program som lindrer mange av bekymringer for personvernet å spore den bærbare datamaskinen.