Problemer med bilder ved hjelp Internet Explorer

Hvis du bruker flere datamaskiner med ulike operativsystemer eller flere nettlesere når du ser på nettsteder, vil du legge merke til at den samme nettsiden kan se annerledes ut avhengig av konfigurasjon. Internet Explorer er Microsofts nettleser. Du bør vite noen grunnleggende måter å løse vanlige problemer som Internet Explorer har med bilder hvis du ofte bruker Internett. I tillegg bør du forstå vanlige problemer i forbindelse med bilder hvis du vurderer å utvikle ditt eget nettsted.

Video Adapter driverproblemer

Hvis datamaskinen skjermkortdriveren er ikke kompatibel med Internet Explorer, kan noen bilder på nettet ikke vises riktig. Du kan se tekst overlapping og bilde eller motta en skriptfeil. Du kan løse disse problemene ved å deaktivere noen av de ekstra grafikk funksjonaliteten i Internet Explorer, for eksempel jevn rulling. Endre skjerskjermoppløsning og fjerne grafikkakseleratoren problemer kan hjelpe også.

Hard Drive Space

Du kan ha problemer med å vise bilder på en nettside i Internet Explorer hvis du ikke har nok ledig plass på harddisken. Prøve å tømme ut midlertidige Internett-filer og fjerne gamle filer for å frigjøre litt plass på harddisken. Clearing ut Internet Explorer cache kan også hjelpe som noen ganger cachen er for stor.

Show Pictures

Bilder kan ikke vises på en webside på grunn av "Vis bilder" -innstillingen blir slått av. I "Advanced Tab" av Internet dialogboksen Alternativer, må du kontrollere at "Show Pictures" kontrolleres for å sikre at bildene vises på nettsteder.

Andre Plugins

Kontroller at du har aktivert programvare som er nødvendig for hvert nettsted med bilde problemer. Java, ActiveX, og Javascript er vanlige applikasjoner webutviklere bruke til å forbedre sine nettsider. Du bør også sørge for at disse er oppdatert og at du har den nyeste versjonen installert.